Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради

Прес-центр

Новини - Діяльність депутатів обласної ради

05.08.2020 17:43

Депутати проінспектували стан доріг Глибоцького району області

Депутати проінспектували стан доріг Глибоцького району області
Напередодні засідання сесії Чернівецької обласної ради, Іван Мунтян спільно із начальником Управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької ОДА Іваном Микитюком та депутатами обласної ради Валерієм Грижуком, Василем Бічером та Аурелом Рошкою проінспектували стан доріг Глибоцького району області, які мають намір відремонтувати за рахунок державної позики.



22.07.2020 14:25

Про скликання пленарного засідання 38-ї сесії обласної ради

Про скликання пленарного засідання 38-ї сесії обласної ради
Згідно з відповідним розпорядженням Чернівецької обласної ради № 345 від 22 липня 2020 року на підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання 06 серпня 2020 року об 11-00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул.Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 38-ї сесії обласної ради.
На сесію запрошуються голова та заступники голови Чернівецької обласної державної адміністрації, прокурор Чернівецької області, начальник ГУНП України в Чернівецькій області, начальник УСБУ у Чернівецькій області, окремі керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, голова Чернівецької обласної виборчої комісії, представники засобів масової інформації.



22.07.2020 13:30

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради
Сьогодні, 22 липня 2020 року, відбулось засідання колегії Чернівецької обласної ради VII скликання. Учасники засідання заслухали інформацію першого заступника голови Чернівецької обласної ради Інги Маковецької про дату проведення, порядок денний та регламент роботи 38-ї сесії Чернівецької обласної ради, пленарне засідання якої відбудеться 06 серпня 2020 року.



02.07.2020 13:30

Про скликання 38-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради VII скликання

Про скликання 38-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради VII скликання
Згідно з розпорядженням Чернівецької обласної ради № 316 від 2 липня 2020 року на підставі статті 46-ї та частини 7 статті 56-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання, листа обласної державної адміністрації від 18.06.2020 р. №01.12/18-1393 03 липня 2020 року о 12-00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул. Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 38-ї позачергової сесії обласної ради VII скликання.



16.06.2020 21:14

Крайова влада обговорила перспективи функціонування окремих установ області

Крайова влада обговорила перспективи функціонування окремих установ області
Керівництво Чернівецької обласної ради, обласної державно адміністрації, представники депутатського корпусу обговорили перспективи окремих об’єктів комунальної власності області.

Делегація відвілала обласний протитуберкульозний санаторій «Красноїльськ», туристичну мультифункціональну базу «Перлина гір» та Хотинську спеціальну школу-інтернат №2.



05.06.2020 14:14

З метою підтримки окремих медичних установ краю в умовах боротьби з поширенням та наслідками епідемії Covid-19

З метою підтримки окремих медичних установ краю в умовах боротьби з поширенням та наслідками епідемії Covid-19
З метою підтримки окремих медичних установ краю в умовах боротьби з поширенням та наслідками епідемії Covid-19 КНП «Глибоцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги», ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня» та ОКНП «Чернівецька обласна психіатрична лікарня» отримали талони на пальне від приватного підприємства «Укрпалетсистем».



22.05.2020 16:14

З метою покращення функціонування медичних закладів та установ краю

З метою покращення функціонування медичних закладів та установ краю
На черговому засіданні постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань економіки, бюджету та інвестицій (голова комісії – депутат Михайло Березовський) його учасники заслухали відповідну інформацію Департаменту охорони здоров’я Чернівецької облдержадміністрації щодо внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік та погодження розпорядження обласної державної адміністрації від 06 травня 2020 року № 443-р «Про уточнення показників обласного бюджету Чернівецької області на 2020 рік». Йшлося, зокрема, про необхідність внесення змін до бюджетних призначень, передбачених для Департаменту охорони здоров’я ОДА в обласному бюджеті на 2020 рік в межах їх загального обсягу.



15.04.2020 13:35

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Чернівецької обласної ради сьомого скликання щодо важливості дотримання карантинних заходів

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Чернівецької обласної ради сьомого скликання щодо важливості дотримання карантинних заходів
Депутати Чернівецької обласної ради звернулися до жителів Чернівецької області щодо важливості дотримання карантинних заходів напередодні Воскресіння Христового.

«Наближається велике свято для кожного українця – Великдень. Але цього року через коронавірусну загрозу його відзначення відрізнятиметься від усталеного. Святкування Великодня-2020 – це виклик не лише для людства, влади, а й для кожної сім’ї, для кожного вірянина. Це усвідомлення і своєї персональної відповідальності, і соціальної передусім. Цьогорічний Великдень має стати доброю нагодою по-справжньому послужити одне одному та обмінятися дарами любові, поваги та самопожертви.», - йдеться у зазначеному зверненні.

Депутати крайового парламенту Буковини закликали мешканців Чернівецької області проявити згуртованість та взаємопідтримку через особливу вразливість, спричинену пандемією небезпечного вірусу COVID-19.



11.04.2020 07:35

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Чернівецької обласної ради сьомого скликання

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Чернівецької обласної ради сьомого скликання
Депутати Чернівецької обласної ради звернулися до жителів Чернівецької області у зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася через поширення коронавірусної інфекції COVID-19.
«Загроза стрімкого поширення небезпечної інфекції вимагає наразі системної, оперативної, чіткої та злагодженої роботи, спрямованої на ефективне застосування усіх можливих засобів, наявних можливостей та ресурсів задля стримування подальшого поширення коронавірусної інфекції та успішного подолання наслідків пандемії», - йдеться у зазначеному зверненні.
Депутати крайового парламенту Буковини закликали мешканців Чернівецької області дотримуватися протиепідемічних правил та вимог Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міністерства охорони здоров’я України, відповідних законодавчих та правових актів, рішень органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.
«У цей доленосний для нашого народу, європейської спільноти та світової цивілізації час закликаємо виявити такі традиційно притаманні представникам буковинської громади якості та чесноти, як мудрість та поміркованість, відповідальність та врівноваженість, толерантність та згуртованість», - говориться у тексті звернення.



04.02.2020 19:04

На 36-ій сесії Чернівецької обласної ради

На 36-ій сесії Чернівецької обласної ради
Сьогодні, 4 лютого 2020 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 35-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання.



18.12.2019 16:01

На 35-ій сесії Чернівецької обласної ради

На 35-ій сесії Чернівецької обласної ради
Сьогодні, 18 грудня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 35-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Головуючий щиро та сердечно привітав колег-депутатів з нагоди Дня місцевого самоврядування та прийдешніх новорічно-різдвяних свят.
Іван Мунтян представив депутатському корпусу крайового парламенту новопризначеного голову Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Дмитровича Осачука, прокурора Чернівецької області Адріана Юрійовича Дутковського, начальника Управління Служби безпеки України у Чернівецькій області Віталія Леонідовича Монастирецького.
Учасники пленарного засідання крайового парламенту внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік, прийняли обласний бюджет Чернівецької області на 2020 рік та Програму економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2020 рік.



07.11.2019 15:50

На пленарному засіданні 34-ї сесії обласної ради

На пленарному засіданні 34-ї сесії обласної ради
Сьогодні, 7 листопада 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана МУНТЯНА відбулось пленарне засідання 34-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання.
Депутати прийняли рішення «Про схвалення змін до перспективного плану формування територій громад Чернівецької області», внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік, затвердили Регіональну програму часткового відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами, що надаються фізичним особам, ОСББ та житлово-будівельним кооперативам Чернівецької області на заходи з підвищення енергоефективності, на 2020 – 2022 роки.



04.11.2019 16:25

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради
4 листопада 2019 року під головуванням керівника крайового парламенту Івана Мунтяна відбулось чергове засідання колегії обласної ради. Члени колегії та запрошені обговорили порядок денний пленарного засідання наступної сесії Чернівецької обласної ради, яка відбудеться 7 листопада 2019 року об 11-00.
Зокрема, на розгляд депутатів крайового парламенту передбачається винести проект змін до обласного бюджету на 2019 рік. Йдеться про необхідність невідкладно спрямувати відповідні кошти на забезпечення першочергових видатків обласних бюджетних установ, здійснити фінансування робіт з підготовки до опалювального сезону, забезпечити своєчасне проведення тендерних процедур профінансувати заходи, передбачені низкою регіональних програм.



09.10.2019 16:50

На 33-й сесії Чернівецької обласної ради

На 33-й сесії Чернівецької обласної ради
Сьогодні, 9 жовтня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана МУНТЯНА відбулось третє пленарне засідання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Депутати прийняли звернення до Президента України В.Зеленського, Верховної Ради України щодо ситуації, яка склалася довкола прийняття так званої «формули Штайнмайєра», ухвалили рішення про передачу в оренду цілісного майнового комплексу Чернівецького обласного комунального підприємства «Бальнеологічний санаторій «Брусниця».
Народні обранці внесли зміни до Положення про порядок надання адресної матеріальної грошової допомоги у рамках обласної комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян «Турбота» на 2019 – 2021 роки за рахунок коштів обласного бюджету.



26.09.2019 09:58

Депутати обласної ради висловились проти можливого закриття вантажної залізничної станції «Межиріччя»

Депутати обласної ради висловились проти можливого закриття  вантажної залізничної станції «Межиріччя»
На другому пленарному засіданні 33-ї сесії Чернівецької обласної ради, яке відбулось 25 вересня 2019 року під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, депутати підтримали рішення, ініційоване депутатом Василем Любимським, звернутися до керівництва акціонерного товариства «Українська залізниця».
У зазначеному звернені народні обранці висловили глибоку стурбованість ситуацією, яка склалася довкола низки вантажних залізничних станцій товариства. Зокрема, у грудні 2018 році правлінням АТ «Укрзалізниця» було затверджено Порядок проведення рейтинг-аналізу діяльності вантажних станцій, згідно якого залізничну станцію «Межиріччя» Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці, яка розташована в Сторожинецькому районі Чернівецької області, віднесено до категорії малодіяльних вантажних станцій.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua