Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  З метою підтримки окремих медичних установ краю в умовах боротьби з поширенням та наслідками епідемії Covid-19

Прес-центр

Новини

05.06.2020 14:14

З метою підтримки окремих медичних установ краю в умовах боротьби з поширенням та наслідками епідемії Covid-19 |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

З метою підтримки окремих медичних установ краю в умовах боротьби з поширенням та наслідками епідемії Covid-19           КНП «Глибоцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги», ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня» та ОКНП «Чернівецька обласна психіатрична лікарня» приватне підприємство «Укрпалетсистем» передало для потреб установ талони на пальне.

Вибір саме цих медичних установ очевидний. Адже, як Буковина сьогодні, на жаль, є найбільш ураженою вірусом, так саме Глибоцький район найбільше потерпає від наслідків інфекції Covid-19 в межах Чернівецької області.

Слова вдячності за злагоджену роботу лікарів та районної ради, які від самого початку поширення інфекції не гаяли часу та докладали максимум зусиль для порятунку життя буковинців висловив Іван Мунтян.

"Прикметно, що застосовуючи  світовий досвід у боротьбі із Covid-19, нашим лікарям вдалося на практиці віднаходити свої власні методи, які вже зараз можуть переймати інші області України та бути корисними і за її межами. Від початку пандемії стало зрозуміло, що апаратів ШВЛ в наших лікарнях абсолютно не достатньо. Поки влада, бізнес, волонтери усіма силами намагаються вирішити цю потребу, лікарі Глибоцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги вирішили в своїй практиці додатково використовувати кисневі генератори. Що дало змогу значно зекономити кошти, сили медичного персоналу та оперативно рятувати життя людей" - зауважив Іван Мунтян.

Відтак, передав талони на пальне ще двом установам – Чернівецькій обласній дитячій клінічній лікарні та Чернівецькій обласній психіатричній лікарні. Підтримка діяльності обох закладів один із пріоритетів цього скликання Чернівецької обласної ради. Від початку каденції з обласного бюджету виділялися чималі кошти на проведення ремонтних робіт окремих відділень установ, підтримку їх нормального функціонування.

 



Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua