Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини - Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

30.03.2017 16:26

На Путильщині успішно триває процес утворення об’єднаних територіальних громад

На Путильщині успішно триває процес утворення об’єднаних територіальних громад
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук 29 березня поточного року в черговий раз з робочим візитом відвідав Путильський район. Під час зустрічей з головою районної ради Миколою Шевчуком, депутатами районної та місцевих рад, сільськими головами він обговорив хід підготовки до виборів в Селятинській та Конятинській об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 30 квітня 2017 року.



29.03.2017 10:45

Задля належного відзначення добровольців – учасників бойових дій на Сході України

Задля належного відзначення добровольців – учасників бойових дій на Сході України
Під головуванням заступника голови Чернівецької обласної ради Віталія Мельничука відбулось третє засідання обласної комісії з питань визнання добровольців учасниками бойових дій. Комісія, що була створена згідно з відповідним рішенням сесії крайового парламенту і розпочала свою роботу 15 грудня 2016 року, наразі розглянула хід виконання процедури отримання бійцями-добровольцями, які проживають на території Чернівецької області, статусу учасника бойових дій на Сході України.



17.03.2017 16:48

З нагоди професійного свята житлово-комунальної сфери

З нагоди професійного свята житлово-комунальної сфери
Заступник голови обласної ради Віталій МЕЛЬНИЧУК взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства. Він тепло привітав працівників та ветеранів ЖКГ області від імені керівництва та депутатського корпусу крайового парламенту. «Від злагодженої роботи служб ЖКГ залежать також тепло і затишок в оселях людей, настрій та самопочуття наших співгромадян», - наголосив посадовець у своєму вітальному слові.



09.03.2017 13:48

Віталій Мельничук: Геній Тараса ШЕВЧЕНКА – поза часом та простором!

Віталій Мельничук: Геній Тараса ШЕВЧЕНКА – поза часом та простором!
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук та керуючий справами обласної ради Микола Борець взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, що відбулись сьогодні на Центральній площі обласного центру. У вітальному слові Віталій Мельничук відзначив визначальну роль Великого Кобзаря у становленні та зміцненні української нації, розвитку її самобутньої культури, літератури та мистецтва. Посадовець закликав жителів краю, присутніх на велелюдному дійстві, бути гідними безсмертної спадщини національного генія, утверджувати оспівані ним християнські цінності та чесноти добра, свободи, честі та гідності.



10.02.2017 16:21

Підбито підсумки роботи у сфері цивільного захисту області у 2016 році

Підбито підсумки роботи у сфері цивільного захисту області у 2016 році
Заступник голови крайового парламенту Буковини Віталій Мельничук взяв участь у підсумковій нараді за результатами роботи у сфері цивільного захисту Чернівецької області у 2016 році та визначення основних завдань на 2017 рік.



06.02.2017 15:39

Віталій Мельничук побував з робочою поїздкою на Путильщині

Віталій Мельничук побував з робочою поїздкою на Путильщині
Днями заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук здійснив робочу поїздку в Путильський район, де зустрівся з головою районної ради Миколою Шевчуком та Путильським селищним головою Іваном Повідашем. Обговорено питання децентралізації влади як важливої складової реформи місцевого самоврядування в районі.



12.01.2017 15:57

З метою захисту законних прав воїнів - добровольців

З метою захисту законних прав воїнів - добровольців
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій МЕЛЬНИЧУК взяв участь в роботі другого засідання обласної комісії з питань визнання добровольців учасниками бойових дій. Комісія, співголовою якої його обрано, створена за відповідним рішенням сесії обласної ради, своє перше організаційне засідання провела 15 грудня минулого року. Саме тоді було сформовано процедуру отримання бійцями-добровольцями, які проживають на території Чернівецької області, статусу учасників бойових дій.
На другому засіданні члени комісії розглянули документи 15-ти бійців-добровольців УДА «Правий сектор» та ОШР «Карпатська Січ». Заступник голови обласної ради привітав бійців-добровольців, кожного з яких він знає особисто, з одноголосним рішенням комісії надати їм статус учасників бойових дій.



06.01.2017 14:47

Задля розквіту "Буковинського розмаю"

Задля розквіту "Буковинського розмаю"
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на церемонії відкриття дитячої творчої виставки «Буковинський розмай», яка відбулась у мистецькому центрі «Вернісаж».
Від імені голови обласної равди Івана Мунтяна та депутатського корпусу крайового парламенту посадовець привітав організаторів, учасників та гостей 35-ї обласної виставки творчих робіт учнів художніх шкіл та шкіл мистецтв. «Такої кількості творчих робіт юних буковинських талантів найбільша виставкова зала Чернівців у «Вернісажі» ще не знала», - наголосив у вітальному слові Віталій Мельничук. Направду талановиті діти Буковини своїми творчими роботами прославляють наш край на всю Україну» - зазначив він.



08.12.2016 14:55

Малому та середньому бізнесу – сучасний банківський сервіс

Малому та середньому бізнесу – сучасний банківський сервіс
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька привітала організаторів, учасників та гостей бізнес-форуму «Буковина – край підприємців», організованого менеджментом ПАТ Приват Банк та керівництвом регіонального відділення Української спілки промисловців та підприємців.
«Значна частина депутатського корпусу рад усіх рівнів так чи інакше пов’язана з бізнесовою сферою», - зауважила вона у вітальному слові на церемонії відкриття бізнес-форуму, що відбулася 8 грудня у Мармуровій залі адміністративного корпусу ЧНУ ім. Ю.Федьковича. «Разом з тим, чимало важелів впливу у цій сфері знаходяться в руках законодавців, себто Верховної Ради України, виконавчої влади в особі Кабінету Міністрів України, обласних та місцевих державних адміністрацій, фіскальних та фінансових органів. Без участі цих впливових структур марно сподіватись на кінцевий успіх будь-якої дискусії щодо перспектив вітчизняного підприємництва», - наголосила Інга Маковецька.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua