Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Задля належного відзначення добровольців – учасників бойових дій на Сході України

Прес-центр

Новини

29.03.2017 10:45

Задля належного відзначення добровольців – учасників бойових дій на Сході України  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Під головуванням заступника голови Чернівецької обласної ради Віталія Мельничука відбулось третє засідання обласної комісії з питань визнання добровольців учасниками бойових дій. Комісія, що була створена згідно з відповідним рішенням сесії крайового парламенту і  розпочала свою роботу 15 грудня 2016 року, наразі розглянула хід виконання процедури отримання бійцями-добровольцями, які проживають на території Чернівецької області, статусу учасника бойових дій на Сході України.

Присутні на засіданні громадські активісти звернули увагу членів комісії на низку труднощів та непорозумінь, які мають місце в процесі реалізації цього рішення крайового парламенту. Зокрема, йшлося про недосконале, на думку бійців-добровольців, оформлення та зміст відповідних посвідчень, бюрократичні перепони, що виникли в процесі надання добровольцям належних їм пільг. Особливо наголошувалось на небажанні низки районних та місцевих рад виділити кошти для забезпечення бійців-добровольців належними їм виплатами та пільгами.

Віталій Мельничук закликав присутніх на засіданні комісії представників відповідальних органів державної влади вжити невідкладних заходів щодо усунення усіх наявних перешкод у справі практичної реалізації статусу учасників бойових дій на Сході України для бійців-добровольців Чернівецької області.

Посадовець найближчим часом особисто звернеться до керівників крайової представницької та виконавчої влади з ініціативою щодо скликання обласної наради за участі голів Чернівецької міської та районних рад, голів райдержадміністрацій з питань втілення в життя рішення Чернівецької обласної ради щодо надання бійцям-добровольцям відповідних пільг та виплат.

Віталій Мельничук також звернув увагу учасників засідання на необхідності розробити порядок відзначення тих учасників Революції Гідності у Києві, які 18 - 20 лютого 2014 року зазнали поранень в боях з силовиками, які захищали злочинний режим Януковича, але досі не мають статусу учасників бойових дій. «Ми маємо зробити все можливе для того, аби належно вшанувати героїв революційного Майдану», наголосив він.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua