Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини - Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

31.05.2018 11:32

На варті водних ресурсів краю

На варті водних ресурсів краю
Сьогодні, 31 травня 2018 року, заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук щиросердно привітав з нагоди наступного Дня працівників водного господарства колектив Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет.
«Буковина здавна славилася своїми водними багатствами. Значна заслуга у їх належному збереженні та примноженні належить вам, шановні друзі!», - наголосив у своєму вітальному слові заступник керівника крайової представницької влади.



27.05.2018 17:50

На етнодуховному фестивалі «Обнова-фест» - 2018

На етнодуховному фестивалі «Обнова-фест» - 2018
Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь у церемонії врочистого відкриття традиційного етнодуховного фестивалю «Обнова-фест», що відбувся 27 травня 2018 року на території Музею народної архітектури та побуту під відкритим небом. «Далекого 2008 року «Обнову-фест» було започатковано, як український етнокультурний та музичний форум, покликаний сприяти формування у сучасного юнацтва та молоді патріотичних настроїв, сучасного світогляду, почуття поваги до української історії та культури», - зазначив у своєму виступі заступник керівника крайової представницької влади.



17.05.2018 14:02

З нагоди Дня науки

З нагоди Дня науки
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька тепло привітала учасників урочистостей з нагоди Дня науки, які відбулись сьогодні, 17 травня 2018 року, в малій залі засідань, що на вулиці Грушевського,1. Вона вітала науковців області та колективи, які вони представляють, з нагоди професійного свята від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, від депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто.



16.05.2018 15:31

Задля торжества віковічних християнських істин

Задля торжества віковічних християнських істин
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька тепло вітала організаторів, учасників та гостей святкового дійства з нагоди Дня Біблії, яке відбулось сьогодні, 16 травня 2018 року, на Театральній площі обласного центру. Урочистості проходили під егідою благодійного фонду «Живи, Буковино!» та зібрали чималу кількість учасників, зокрема дітей, юнаків та дівчат.
Посадовець привітала присутніх від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна та депутатського корпусу Чернівецької обласної ради. Вона наголосила на сакральному значенні біблійних істин для формування християнських чеснот та моральних цінностей у дітей та юнацтва.



03.05.2018 19:17

З поверненням до рідного краю, славні захисники Батьківщини!

З поверненням до рідного краю, славні захисники Батьківщини!
Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди повернення на постійне місце дислокації військової частини А3029 – окремого гірсько-штурмового батальйону, які відбулися сьогодні у Садгорі. «Чотири роки тому, у вікопомному дві тисячі чотирнадцятому році ваша військова частина народжувалась на Буковинській землі, як батальйон територіальної оборони.
З того часу, перебуваючи на передньому краю збройної боротьби за незалежну, соборну Україну, ваша військова частина не раз демонструвала зразкову бойову виучку, відданість українському народові та військовій присязі», - підкреслив він у своєму вітальному слові, звертаючись до особового складу військової частини.



03.05.2018 14:19

Завжди на варті життя та здоров’я людей

Завжди на варті життя та здоров’я людей
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистостях з нагоди сторіччя діяльності Товариства Червоного Хреста України, які відбулись сьогодні, 3 травня 2018 року в палаці «Академічний». Посадовець тепло привітала присутніх у залі, усіх жителів області, причетних до благородної місії Червоного Хреста України, від імені керівника крайової представницької влади, Голови Чернівецької обласної ради Івана Миколайовича Мунтяна, від депутатського корпусу крайового парламенту та від себе особисто.



26.04.2018 15:44

На традиційному весняному святі добра та милосердя

На традиційному весняному святі добра та милосердя
Сонячного квітневого дня 26 квітня на майданчику біля фонтану, що в Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка столиці Буковини, було особливо гамірно та людно. Опівдні тут розпочалось святкове дійство традиційного весняного благодійного ярмарку «HAND MADE». Його ініціатори та головні учасники – вихованці та педагоги Чернівецької спеціальної загальноосвітньої школи №3 для дітей з особливими освітніми потребами та батьки юних благодійників.Цього разу на дитяче свято доброчинності завітала перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька.



25.04.2018 12:46

Віталій Мельничук зустрівся із студентським активом одного з факультетів ЧНУ

Віталій Мельничук зустрівся із студентським активом одного з факультетів ЧНУ
Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук за ініціативи молодіжної громадської організації «Студентська Свобода» виступив з лекцією перед студентами факультету фінансів, підприємництва та обліку Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Посадовець розповів зацікавленій аудиторії про структуру та засадничі принципи діяльності органів місцевого самоврядування, про співпрацю з органами виконавчої влади та неурядовими організаціями. Значний інтерес присутніх на лекції викликала розповідь Віталія Мельничука про історію розвитку малого та середнього підприємництва за доби державної незалежності України.



23.03.2018 16:29

З нагоди 4-ї річниці утворення Національної гвардії України

З нагоди 4-ї річниці утворення Національної гвардії України
Сьогодні, 23 березня 2018 року, заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь в урочистостях з нагоди 4-ї річниці від дня утворення Національної гвардії України. У своєму виступі він тепло привітав зі святом особовий склад 2-ї стрілецької роти та ветеранів НГУ від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, від депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто.
Посадовець відзначив важливу роль, яку відграють національні гвардійці в організації належної відсічі російським окупантам та їх поплічникам на Сході України, у забезпеченні суспільного правопорядку та конституційної законності на теренах України загалом та на території Чернівецької області зокрема.



19.03.2018 15:40

З метою успішного досягнення Цілей сталого розвитку

З метою успішного досягнення Цілей сталого розвитку
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь у протокольній зустрічі з представниками місії експертів Організації Об’єднаних Націй. Цього разу з робочим візитом Чернівецьку область відвідали Директор Центру політики ПРООН в Сеулі, керівник місії MAPSв Україні пан Балаш Хорваш, експерт з реформування управління ПРООН (Нью-Йорк, США) пан Жозе Круз-Осоріо, заступник Директора національного офісу ПРООН в Україні пані Ван Нгуєн, програмний координатор ПРООН Мустафа Саіт-Аметов.



21.02.2018 16:58

У Чернівцях новопризначені патрульні поліцейські склали присягу

У Чернівцях новопризначені патрульні поліцейські склали присягу
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька привітала новопризначених поліцейських на урочистостях з нагоди складання присяги, що відбулися сьогодні, 21 лютого, на території Управління патрульної поліції в Чернівецькій області. Так, п’ятнадцять правоохоронців нового набору присягнули на вірну службу українському народові та сумлінне виконання службових обов’язків. Всі вони пройшли первинне навчання та успішно склали іспити.



20.02.2018 17:37

З метою успішної реалізації інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку

З метою успішної реалізації інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку
Сьогодні, 20 лютого 2018 року, перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь в роботі засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в якості співголови зазначеної комісії.



09.02.2018 16:56

Діти-переселенці зі Сходу України допомагають одноліткам

Діти-переселенці зі Сходу України допомагають одноліткам
Сьогодні, 9 лютого 2018 року, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька привітала організаторів та учасників презентації Всеукраїнського соціального проекту «Слухаємо з ВЕСЕЛКА TV – діти для дітей», яка відбулась в приміщенні обласної бібліотеки для дітей. Так, проект має за мету випуск на електронних носіях дитячих аудіо-книг, озвучених для діток з вадами зору їхніми однолітками з родин вимушених переселенців.
У своєму вітальному слові Інга Маковецька дала висооку оцінку зазначеній ініціативі громадського об’єднання «Громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо «ВЕСЕЛКА ТV», яка втілюється у життя за фінансової підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Зокрема, посадовець зауважила, що діти вимушених переселенців уже давно стали рідними на буковинських теренах.



21.01.2018 17:33

На завершення новорічно-різдвяних свят

На завершення новорічно-різдвяних свят
Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь у низці заходів, які завершують період новорічно-різдвяних свят. Зокрема, 19 січня за участі кількох сотень чернівчан та гостей міста відбулась спільна молитва та церемонія освячення води на свято Водохреща. У церемонії взяли участь, зокрема, Митрополит Чернівецький і Буковинський Данило та архієпископ Чернівецький і Кіцманський Онуфрій Української Православної Церкви Київського Патріархату, єпископ Чернівецької єпархії Української Греко-Католицької Церкви владика Йосафат, інші священнослужителі.

Сьогодні, 21 січня 2018 року заступник керівника крайової представницької влади Віталій Мельничук взяв участь та виступив на церемонії відкриття ХІ-го обласного театралізованого фольклорно-етнографічного свята "Від Різдва Христового до Йордану".



09.10.2017 15:08

У Хотині відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат

У Хотині відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат
Розпорядженням Голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна Почесною грамотою крайового парламенту нагороджено тренера Хотинської дитячо-юнацької спортивної школи Ігоря Кондратюка. Ігор Олексійович є одним з натхненників та організатором Всеукраїнського турніру з гандболу серед дівчат 2005 – 2006 р.н., який днями відбувся у Хотині. Традиційні змагання юних гандболісток цього разу були присвячені пам’яті жителів Хотинщини, які віддали свої життя в боях з російськими загарбниками за свободу та територіальну цілісність України на Сході нашої держави.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua