Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Завжди на варті життя та здоров’я людей

Прес-центр

Новини

03.05.2018 14:19

Завжди на варті життя та здоров’я людей  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистостях з нагоди сторіччя діяльності Товариства Червоного  Хреста України, які відбулись сьогодні, 3 травня 2018 року в палаці «Академічний». Посадовець тепло привітала присутніх у залі, усіх жителів області, причетних до благородної місії Червоного Хреста України, від імені керівника  крайової представницької влади, Голови Чернівецької обласної ради Івана Миколайовича Мунтяна, від депутатського корпусу крайового парламенту та від себе особисто.

       «Чернівецька обласна рада, депутати та посадові особи органів місцевого самоврядування всіх рівнів з глибокою повагою та розумінням ставляться до вашої статутної діяльності. Адже у нас з вами одне завдання – зробити життя людей кращим, безпечнішим та щасливішим», - наголосила Інга Маковецька у своєму вітальному слові. 

       Вона вручила групі ветеранів та активістів обласної організації Товариства Червоного Хреста України почесні відзнаки Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua