Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини - Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

28.09.2017 11:11

Педагоги БДМУ гідно зустрічають професійне свято

Педагоги БДМУ гідно зустрічають професійне свято
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька щиро привітала педагогічний колектив Буковинського державного медичного університету з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти. «Це насправді загальнонародне свято, адже кожен з нас свято береже у скарбниці своєї пам’яті вдячний спогад про улюблених вчителів, вихователів, викладачів, справжніх наставників студентської молоді», - наголосила вона у своєму вітальному слові.



27.09.2017 15:11

На звітно-виборній конференції Чернівецького регіонального відділення ВУТ «Просвіта»

На звітно-виборній конференції Чернівецького регіонального відділення ВУТ «Просвіта»
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив з вітальним словом на звітно-виборній конференції обласної організації ВУТ «Просвіта». Він високо оцінив внесок просвітян області у життєдіяльність територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області. «З приємністю відзначаю, що між обласної представницькою владою та просвітянським загалом впродовж останніх років встановились дружні, партнерські взаємини. Це дає нам щасливу нагоду спільними зусиллями впроваджувати низку проектів та заходів, спрямованих на покращення якості життя жителів області», - наголосив посадовець у своєму виступі.



18.09.2017 14:17

Інга Маковецька: «Професія рятувальника дарована людям Господом!»

Інга Маковецька: «Професія рятувальника дарована людям Господом!»
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистостях з нагоди Дня рятівника в Чернівецькому управлінні ДСНС України. Вона від імені керівника крайової представницької влади Івана Миколайовича Мунтяна щиросердно привітала з професійним святом співробітників УДНС, підрозділів аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони області, учасників ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. «Буковинські рятівники є кращими з-поміж кращих у своїй професії, з честю та гідністю несуть свою нелегку службу у найбільш складних та небезпечних для власного життя та здоров’я обставинах», - наголосила посадовець у своєму вітальному слові.



31.08.2017 16:03

На церемонії посвяти у студенти першокурсників БДМУ

На церемонії посвяти у студенти першокурсників БДМУ
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька щиро привітала першокурсників Буковинського державного медичного університету з нагоди посвяти у студенти та початку навчання в стінах уславленого вишу. Від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто вона подякувала професорсько-викладацькому складу БДМУ за сумлінну працю та взірцеве ставлення до відповідальної справи навчання та виховання майбутніх фахівців медицини.



30.08.2017 15:39

Віталій Мельничук привітав першокурсників Чернівецького медичного коледжу

Віталій Мельничук привітав першокурсників Чернівецького медичного коледжу
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди посвяти першокурсників Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету. Посадовець привітав майбутніх молодших медичних працівників з нагоди успішного вступу до одного з найдавніших та найавторитетніших навчальних закладів Чернівецької області.



26.07.2017 17:11

З метою забезпечення буковинців якісними адміністративними послугами

З метою забезпечення буковинців якісними адміністративними послугами
Сьогодні, 26 липня, у столиці Буковини розпочав роботу тематичний короткотерміновий семінар з начальниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану управлінь державної реєстрації головних територіальних управлінь юстиції в областях та м.Києві на тему «Організація роботи органів державної реєстрації актів цивільного стану. Правозастосування Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» за участю начальника управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірини Дубиківської.



30.06.2017 15:25

На урочистостях з нагоди річниці створення військової частини

На урочистостях з нагоди річниці створення військової частини
У військовій частині А2308 відбулись урочистості з нагоди 76-ї річниці від дня її створення. Перед особовим складом,численними гостями та ветеранами цього підрозділу Чернівецького гарнізону з вітальним словом виступила перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Вона дала високу оцінку фаховому рівню, моральним якостям та бойовому вишколу офіцерів, старшин, сержантів , солдатів та службовців уславленої військової частини.



23.06.2017 15:23

З нагоди випуску молодших фахівців лікувальної справи

З нагоди випуску молодших фахівців лікувальної справи
На урочистостях з нагоди випуску 145-ти молодших спеціалістів за фахом «Лікуальна справа» медичного коледжу Буковинського державного медичного університету взяла участь та виступила перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. У своєму вітальному слові вона подякувала педагогічному колективу медичного коледжу та батькам випускників за значний внесок у справу підготовки молодих фахівців медичної галузі.



17.06.2017 15:52

На знак глибокої вдячності та шани народним героям України

На знак глибокої вдячності та шани народним героям України
Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь у мітингу-панахиді з нагоди відкриття меморіалу загиблим учасникам Антитерористичної операції на Сході України на центральному цвинтарі Чернівців. У скорботній церемонії взяли участь керівники органів представницької та виконавчої влади, представники низки релігійних конфесій, ветерани АТО, представники громадськості краю, учні та студенти.



17.05.2017 14:40

З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї

З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на зустрічі керівництва області з прийомними батьками та батьками-педагогами дитячих будинків сімейного типу. Він високо оцінив внесок учасників зустрічі у благородну справу надання батьківської турботи та піклування дітям та підліткам, які втратили батьків або батьки яких були позбавлені батьківських прав.



14.05.2017 12:30

На XII Буковинському туристичному ярмарку

На XII Буковинському туристичному ярмарку
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила з вітальним словом на церемонії відкриття XII Буковинського туристичного ярмарку. Від імені крайової представницької влади та її керівника Івана Мунтяна, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто вона щиросердно привітала присутніх на церемонії жителів краю та гостей Буковинської землі.



13.05.2017 09:25

Подвиг полеглих учасників АТО має бути вшанований громадою

Подвиг полеглих учасників АТО має бути вшанований громадою
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла та виступила на урочистій презентації книги буковинської публіцистки Наталії Боярчук - Брянської «Янголи букового краю». Книга, що розповідає про долі наших краян, які загинули в боях з російськими оккупантами та їх поплічниками в зоні проведення АТО на Сході України, побачила світ за підтримки обласної ради та обласної державної адміністрації в рамках Чернівецької міської програми підтримки книговидання імені колишнього бургомістра Чернівців Антона Кохановського.



05.05.2017 15:02

Інга Маковецька поспілкувалася з пацієнтами обласного госпіталю ветеранів війни

Інга Маковецька поспілкувалася з пацієнтами обласного госпіталю ветеранів війни
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька відвідала Чернівецький обласний госпіталь ветеранів війни, де взяла участь у зустрічі з ветеранами та інвалідами війни, а також учасниками бойових дій, які перебувають там на лікуванні.



03.05.2017 11:25

На III-му міжнародному форумі з енергоефективності

На III-му міжнародному форумі з енергоефективності
27 квітня заступник голови обласної ради Віталій Мельничук у складі делегації Чернівецької області взяв участь в роботі Третього міжнародного форуму енергоефективного партнерства. Він зазначив, що учасники представницького саміту обговорили шляхи впровадження передових енергозберігаючих технологій.



27.04.2017 14:41

У столиці Буковини обговорили шляхи пожвавлення індивідуального житлового будівництва на селі

У столиці Буковини обговорили шляхи пожвавлення індивідуального житлового будівництва на селі
Сьогодні, 27 квітня, у столиці Буковини відбулося розширене виїзне засідання щодо обміну досвідом та найкращими практиками впровадження регіональних програм підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім», участь у якому взяла перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька, керівники фондів підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Вінницької, Івано-Франківської, Тернопільської, Херсонської, Волинської, Чернігівської, Хмельницької областей та представники об’єднаних територіальних громад Чернівеччини.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua