Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

14.07.2017 11:45
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна"


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проект розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна" та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Чернівецької обласної ради за адресою: http://oblrada.cv.ua/document/regulatory_drafts/

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Подвиг полеглих учасників АТО має бути вшанований громадою

Прес-центр

Новини

13.05.2017 09:25

Подвиг полеглих учасників АТО має бути вшанований громадою |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла та виступила на урочистій презентації книги буковинської публіцистки Наталії Боярчук - Брянської «Янголи букового краю». Книга, що розповідає про долі наших краян, які загинули в боях з російськими оккупантами та їх поплічниками в зоні проведення АТО на Сході України, побачила світ за підтримки обласної ради та обласної державної адміністрації в рамках Чернівецької міської програми підтримки книговидання імені колишнього бургомістра Чернівців Антона Кохановського.

В сесійній залі міської ради, де відбувалася презентація, зібралися рідні та близькі загиблих учасників АТО, журналісти, видавці, представники громадськості міста та області. У своєму виступі Інга Маковецька наголосила на необхідності зробити все для того, щоби презентоване видання було представлене в усіх книгарнях та книгозбірнях краю, у кожному навчальному закладі. «Сьогодні ми майже звикли до тривожних повідомлень, що надходять до нас із зони проведення АТО», - зауважила вона. Але щоразу, коли до Буковини долинають новини про нові жертви серед наших захисників, у щемливому передчутті стискаються серця сотень тисяч наших земляків та співвітчизників», - наголосила посадовець.

За дорученням керівника крайової представницької влади, голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна Інга Маковецька вручила авторці презентованого видання Наталії Боярчук – Брянській найвищу відзнаку крайового парламенту – Почесну грамоту обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua