Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Інга Маковецька: «Професія рятувальника дарована людям Господом!»

Прес-центр

Новини

18.09.2017 14:17

Інга Маковецька: «Професія рятувальника дарована людям Господом!» |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистостях з нагоди Дня рятівника в Чернівецькому управлінні ДСНС України. Вона від імені керівника крайової представницької влади Івана Миколайовича Мунтяна  щиросердно привітала з професійним святом співробітників УДНС, підрозділів аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони області, учасників ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. «Буковинські рятівники є кращими з-поміж кращих у своїй професії, з честю та гідністю несуть свою нелегку службу у найбільш складних та небезпечних для власного життя та здоровя обставинах», - наголосила посадовець у своєму вітальному слові.

Інга Маковецька вручила почесні відзнаки кращим рятівникам. Серед нагороджених - молодший сержант служби цивільного захисту, пожежний-рятувальник караулу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНСУ у Чернівецькій області Сергій Самборський, старший прапорщик служби цивільного захисту, командир відділення караулу 11-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНСУ у Чернівецькій області Руслан Райлян, старшина служби цивільного захисту, водій 12-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНСУ у Чернівецькій області Георгій Кирилюк, машиніста крану автомобільного краново-підйомного відділення групи ліквідації наслідків аварії Аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНСУ у Чернівецькій області Ігор Кілочко.

Розпорядженням голови Чернівецької обласної ради Почесною грамотою та цінним подарунком нагороджено Сергія Михайлюка, полковника служби цивільного захисту, начальника управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua