Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  На традиційному весняному святі добра та милосердя

Прес-центр

Новини

26.04.2018 15:44

На традиційному весняному святі добра та милосердя |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сонячного квітневого дня 26 квітня на майданчику біля фонтану, що в Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка столиці Буковини, було особливо гамірно та людно. Опівдні тут розпочалось святкове дійство традиційного весняного благодійного ярмарку «HAND MADE». Його ініціатори та головні учасники – вихованці та педагоги Чернівецької спеціальної загальноосвітньої школи №3 для дітей  з особливими освітніми потребами та батьки юних благодійників.

       Цього разу на дитяче свято доброчинності завітала перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Інга Степанівна уважно оглянула ярмаркову експозицію, залюбки поговорила з дітками, дбайливими руками яких були зроблені усі без винятку витвори дитячого мистецтва, виставлені на благодійному ярмарку. Аж раптом не втрималася, і собі придбала майстерно виготовлену поробку, що особливо припала до душі.

     Кульмінацією свята став концерт юних талантів, який нікого з присутніх не залишив байдужим. Душевні пісні і запальні танці, виступи юних гімнастів та кумедні шоу-гуморески мимоволі змушували раз-по-раз то весело сміятись, то розчулено плакати, то щиро захоплюватися творчою майстерністю та безпосредністю юних митців.

       На завершення Інга Маковецька разом з іншими поважними гостями феєричного дійства щиро, від усієї душі подякувала: діткам – за чуйність чутливих сердець та зворушливе прагнення дарувати іншим радість, педагогам – за жертовну працю та дива педагогічної майстерності, батькам – за життєвий подвиг, довготерпіння та цілющу, всеперемагаючу любов.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua