Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Глибока відзначила 580-й ювілей

Прес-центр

Новини

01.07.2018 16:53

Глибока відзначила 580-й ювілей |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 1 липня, у селищі Глибока відбулися урочистості з нагоди 580-ї річниці від дня першої письмової згадки про селище. Привітав глибочан та гостей свята голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Дорогі земляки! Від імені представницької влади області та від себе особисто щиро вітаю з 580-літнім ювілеєм нашої славної Глибоки, де з давніх-давен у мирі й злагоді живуть представники декількох національностей та релігійних конфесій. Нині ж, незважаючи на такий поважний вік, Глибока виглядає досить молодо та прогресивно: скрізь чути дзвінкі дитячі голоси, повсюди можна побачити усміхнені молоді обличчя», – наголосив посадовець, звертаючись до присутніх.

Також голова крайового парламенту Буковини відзначив Почесною грамотою і годинником Чернівецької обласної ради секретаря Глибоцької селищної ради Олену Бадюк, відтак, долучився до святкових заходів.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua