Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

09.08.2019 12:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора обласної комунальної установи "Соціальний центр матері та дитини"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  З нагоди 4-ї річниці утворення Національної гвардії України

Прес-центр

Новини

23.03.2018 16:29

З нагоди 4-ї річниці утворення Національної гвардії України |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 23 березня 2018 року, заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь в урочистостях з нагоди 4-ї річниці від дня утворення Національної гвардії України. У своєму виступі він тепло привітав зі святом особовий склад 2-ї стрілецької роти та ветеранів НГУ від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, від депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто.

       Посадовець відзначив важливу роль, яку відграють національні гвардійці в організації належної відсічі російським окупантам та їх поплічникам на Сході України, у забезпеченні суспільного правопорядку та конституційної законності на теренах України загалом та на території Чернівецької області зокрема. Віталій Мельничук запевнив присутніх на урочистих зборах військовиків, що органи місцевого самоврядування Буковинського краю, територіальні громади області надаватимуть всебічну підтримку та допомогу підрозділам Національної гвардії України для забезпечення належного виконання покладених на них відповідальних обовязків та завдань.

       Заступник Голови Чернівецької обласної ради вручив кращим нацгвардійцям почесні відзнаки крайової представницької влади.

       Учасники урочистостей хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу память загиблого в бою з російськими загарбниками свого бойового побратима Віктора Редькіна та інших полеглих героїв російсько-української війни.   

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua