Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Підбито підсумки роботи у сфері цивільного захисту області у 2016 році

Прес-центр

Новини

10.02.2017 16:21

Підбито підсумки роботи у сфері цивільного захисту області у 2016 році |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Заступник голови крайового парламенту Буковини Віталій Мельничук взяв участь у підсумковій нараді за результатами роботи у сфері цивільного захисту Чернівецької області у 2016 році та визначення основних завдань на 2017 рік.

Так, керівники районних відділів управління ДСНС України в Чернівецькій області, керівники територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту, голови районних та міських комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, фахівці з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення районів та міст заслухали доповіді начальника управління цивільного захисту Чернівецької облдержадміністрації Олексія Гайдая та першого заступника начальника управління ДСНС у Чернівецькій області Андрія Мамавки про роботу органів управління та структур цивільного захисту області у минулому році.

Відзначено, що у 2016 році на території Чернівецької області зареєстровано 7 надзвичайних ситуацій природного характеру. Це, зокрема, захворювання сільськогосподарських тварин на африканську чуму свиней у с. Довжок Новоселицького району, захворювання дітей в с. Мамаївці Кіцманського, погіршення погодних умов у Глибоцькому районі, в результаті чого зазнали пошкоджень 152 будівлі та сільськогосподарські угіддя, отруєння людей в окремих населених пунктах Вижницького, Глибоцького та Кіцманського районів.

Учасники наради обговорили актуальні питання у сфері цивільного захисту області, а також шляхи запобігання виникнення надзвичайних ситуацій. Йшлося, зокрема, про роботу системи управління, оповіщення та зв’язку, стан регіональної системи централізованого оповіщення, забезпеченість населення захисними спорудами цивільного захисту та проведення їх інвентаризації, основні заходи щодо удосконалення радіаційного та хімічного захисту, а також протипожежне забезпечення.

Кращих працівників управління ДСНС у Чернівецькій області Віталій Мельничук відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua