Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

02.09.2016 15:57
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

13.07.2016 10:49
Проводиться конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування"


    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проводить конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». До участі у конкурсі запрошуються органи місцевого самоврядування всіх рівнів: обласні, районні, міські, селищні та сільські ради, об’єднані територіальні громади. Метою Конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій. (реалізації проекту, програми, комплексу заходів під час здійснення яких отримано позитивні практичні результати).

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Кіно-мистецький центр імені Івана Миколайчука повинен стати однією з візитних карток столиці Буковини

Прес-центр

Новини

14.03.2016 15:29

Іван Мунтян: Кіно-мистецький центр імені Івана Миколайчука повинен стати однією з візитних карток столиці Буковини |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 14 березня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян спільно із головою Чернівецької облдержадміністрації Олександром Фищуком провів перше засідання Організаційного комітету з підготовки та відзначення 75-річчя від дня народження Івана Миколайчука.

Обговорено комплекс організаційних, урочистих та культурно-мистецьких заходів, що відбудуться у регіоні з нагоди знаменної дати, основними з яких є проведення Всеукраїнського кінофестивалю «Іванова переберія», фестиваль мистецтв «На гостини до Івана», встановлення в обласному центрі пам’ятника відомому кіноактору та режисеру.

«Гадаю, нікому не потрібно наголошувати на важливості відзначення 75-ї річниці з дня народження Івана Миколайчука на належному рівні. Адже його фігура є направду знаковою для всього українського кінематографу, для української національної ідеї, для української діаспори в світі. Втім, особливу увагу хотів би звернути на необхідності дотримання календарного графіку виконання робіт зі зведення кіно-мистецького центру, яке розпочалося цьогоріч. Вважаю, що цей центр повинен стати однією із візитних карток столиці Буковини», – відзначив посадовець, звертаючись до учасників засідання.

Відтак члени Оргкомітету обговорили шляхи пошуку додаткових джерел фінансування проведення вищезазначених заходів, в тому числі реконструкції кінотеатру імені Івана Миколайчука під однойменний кіно-мистецький центр, ремонту однойменної музею-садиби у с.Чорториї Кіцманського району та відновлення дорожнього покриття на автошляхах краю за напрямком Чернівці-Вижниця.

«У зв’язку з браком фінансового ресурсу, вважаю за доцільне звернутися від імені депутатського корпусу обласної ради до народних депутатів України – вихідців з Буковини, які, зважаючи на непересічність події, могли би ініціювати розгляд питання про надання області додаткових коштів на рівні Кабінету Міністрів та Верховної Ради України», – підсумував Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua