Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.02.2015 11:51
Депутатам Чернівецької обласної ради VI скликання


    Депутатам Чернівецької обласної ради необхідно до 1 квітня 2015 року подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік: працюючим – за місцем роботи, самозайнятим особам (підприємцям) та непрацюючим, в тому числі пенсіонерам, – до Чернівецької обласної ради (каб.№ 339).

23.02.2015 17:11
Голів районних рад, сільських, селищних та міських голів запрошують до Школи місцевого самоврядування


    Проект DESPRO оголошує новий конкурсний відбір до чергової Школи місцевого самоврядування, яка розпочнеться 4 травня 2015 року дистанційним (електронним) курсом, а потім проходитиме у м.Києві у вигляді очного навчання протягом 20-22 травня 2015 року. До Школи запрошуються представники органів місцевого самоврядування ― члени всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування: сільські та селищні голови; голови районних рад; мери малих міст. Для участі у навчанні необхідно заповнити Анкету та надіслати її факсом, поштою або електронним повідомленням до 12 квітня 2015 року (включно) із поміткою “заявка на участь у Школі місцевого самоврядування” на адресу:
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  На Путильщині започаткували проект «Школа влади»

Прес-центр

Новини

27.02.2015 11:55

На Путильщині започаткували проект «Школа влади»  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми


     У рамках започаткованого Путильською районною радою пілотного проекту «Школа влади» з підготовки та залучення молоді району до державної служби та служби в органах місцевого самоврядування проведено перший організаційно - навчальний семінар. За повідомленням Путильської районної ради, до навчання запросили молодих ініціативних людей району, яким небайдужа доля рідного краю. Ті, хто добре зарекомендують себе під час навчання, будуть мати можливість увійти до кадрового резерву органів місцевого самоврядування.


Зі вступним словом до учасників заходу звернувся голова районної ради Андрій Дутчак, який зазначив, що сьогодні становлення демократичної, правової, соціальної держави неможливе без функціонування якісно нової системи державного управління.  

Керуюча справами районної ради Руслана Скидан розповіла учасникам проекту про організацію в Україні системи  місцевого самоврядування, зокрема, порядок формування рад різних рівнів, повноваження органів місцевого самоврядування тощо. Присутні ознайомилися з основними положеннями Конституції України та пропонованими змінами до Основного закону щодо  децентралізації влади та з Концепцією реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.


Учасники заходу висловлювали свої думки і бачення щодо  покращення рівня життя в країні, цікавилися методикою складання  бюджетів різних рівнів та питаннями  ціноутворення.    

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua