Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.02.2015 11:51
Депутатам Чернівецької обласної ради VI скликання


    Депутатам Чернівецької обласної ради необхідно до 1 квітня 2015 року подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік: працюючим – за місцем роботи, самозайнятим особам (підприємцям) та непрацюючим, в тому числі пенсіонерам, – до Чернівецької обласної ради (каб.№ 339).

23.02.2015 17:11
Голів районних рад, сільських, селищних та міських голів запрошують до Школи місцевого самоврядування


    Проект DESPRO оголошує новий конкурсний відбір до чергової Школи місцевого самоврядування, яка розпочнеться 4 травня 2015 року дистанційним (електронним) курсом, а потім проходитиме у м.Києві у вигляді очного навчання протягом 20-22 травня 2015 року. До Школи запрошуються представники органів місцевого самоврядування ― члени всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування: сільські та селищні голови; голови районних рад; мери малих міст. Для участі у навчанні необхідно заповнити Анкету та надіслати її факсом, поштою або електронним повідомленням до 12 квітня 2015 року (включно) із поміткою “заявка на участь у Школі місцевого самоврядування” на адресу:
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжрегіональне співробітництво >  Голови Чернівецької та Одеської обласних рад підписали Меморандум про співпрацю

Прес-центр

Новини

23.02.2015 11:15

Голови Чернівецької та Одеської обласних рад підписали Меморандум про співпрацю  |  Міжрегіональне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у робочій зустрічі з головою Одеської обласної ради Михайлом Шмушковичем та представниками Одеської облради, на якій обговорювались напрямки співпраці в рамках Стратегії ЄС для Дунайського регіону. Керівники представницької влади обох регіонів висловили взаємну зацікавленість  у розширенні міжрегіональної співпраці та використанні потенційних можливостей Дунайської стратегії. Йшлось про визначення пріоритетних напрямків співробітництва та підготовку і реалізацію спільних проектів. Обговорювались перспективи співробітництва у сфері охорони довкілля, енергозбереження, раціонального використання природних ресурсів та туристичного потенціалу. Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру висловився за зміну маршруту потягу «Чернівці-Одеса» та забезпечення його руху через територію Молдови, що дозволить скоротити час перебування в дорозі, сприятиме збільшенню потоку туристів та відпочиваючих на території Одеської області та Буковини. Його одеський колега підтримав зазначену пропозицію та висловився за необхідність спільного лобіювання цього питання.  

Голови Чернівецької та Одеської обласних рад підписали Меморандум про співробітництво в рамках Стратегії Євросоюзу для Дунайського регіону, метою якого є створення сприятливих умов для зміцнення економічного, науково-технічного, інвестиційного, туристичного та культурного потенціалу українських регіонів шляхом координації їхніх дій в процесі реалізації Стратегії. Меморандум залишається відкритим до підписання головами Івано-Франківської та Закарпатської обласних рад, оскільки українська частина Дунайського регіону включає також і ці дві області.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua