Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

11.04.2017 16:44
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю канцелярських товарів для заходів (тренінги, семінари, конференції) та офісу на 2017 рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин

Прес-центр

Новини - Слово на спомин

29.11.2010 09:38

Слово Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА до народу в День Пам’яті жертв Голодомору

Слово Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА до народу в День Пам’яті жертв Голодомору
Доземно вклоняюся пам’яті безневинно убієнних Голодомором.
Навіть сьогодні трагедію 1932 - 1933 років важко осмислити. То був справжній Армагедон, коли люди од голоду втрачали людське. Відтак, це національне нещастя, яке поглинуло мільйони безневинних, не підлягає забуттю.
В Україні за часів незалежності немало сподіяно і чиниться задля увічнення пам'яті по убієнних Голодомором. Встановлюються поминальні знаки, пам'ятки і навіть цілі меморіали.
Найбільше дотикають серце пам'ятки і пам'ятники, зведені за народним звичаєм - на кошти, зібрані громадою. Це давня українська традиція. До слова, перший такий поминальний Хрест, ще задовго до урядових рішень, був освячений 12 серпня 1990 року за повним православним ритуалом, в присутності десятків тисяч мирян, гостей з усієї України та із-за кордону, під Лубнами, біля Мгарського монастиря.
Там же, за козацьким звичаєм, було насипано курган скорботи і зведено Великий вічовий дзвін над трасою Київ-Харків під Лубнами, біля Мгарського монастиря при багатотисячному велелюдді. Відтоді щороку відбуваються там панахиди. Одне слово, цей меморіал нині відомий у всьому світі. Сталося це, повторюю, ще до урядових рішень. Далі держава взяла на себе ту справу. І це - до її честі.



12.08.2010 08:23

Світлій пам'яті про колегу,товариша,друга

Світлій пам
Депутатський корпус, колегія, керівництво та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що на 65-му році життя передчасно відійшов у Вічність депутат Чернівецької обласної ради V-го скликання, секретар постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, член депутатської фракції Партії регіонів Володимир Дмитрович ЦВЄТКОВ. Усе своє достойне, сповнене самовідданої праці життя Володимир Дмитрович присвятив жертовному служінню українському народові та буковинській громаді. Відвертий, чесний, доброзичливий та щирий завжди і в усьому, він був для всіх взірцем людської гідності, шляхетності та інтелігентності.
У ці сповнені тугою і сумом скорботні дні висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким покійного, його колегам та однодумцям. Добрий, щемливий спомин про справжнього патріота і громадянина Володимира Дмитровича ЦВЄТКОВА назавжди залишиться в серцях буковинців і вічно житиме у вдячній пам’яті всіх, хто його знав, любив та поважав.



31.07.2010 16:19

Світлій пам'яті Миколи МОЗГОВОГО

Світлій пам
30 липня 2010 року з Києва надійшла сумна звістка: на 63-му році раптово обірвалося життя народного артиста України, Генерального директора - художнього керівника Національного палацу мистецтв «Україна», відомого композитора, співака та громадського діяча, одного з ініціаторів та організаторів всеукраїнського конкурсу ім. В.Івасюка «Червона рута» Миколи Петровича МОЗГОВОГО.
Депутатський корпус, керівництво та колегія Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу цієї передчасної, непоправної втрати для всього українського загалу, для національної культури та мистецтва.
Світлий, добрий спомин про справжнього митця і громадянина, вірного сина України та патріота Буковинського краю Миколу Петровича МОЗГОВОГО назавжди залишиться в наших серцях.



10.06.2010 15:59

Співчуття у зв'язку зі смертю Олександра Олексійовича ЗІНЧЕНКА

Співчуття у зв
9 червня 2010 року з Києва надійшла сумна звістка: внаслідок тяжкої, тривалої хвороби на 54-му році життя відійшов у вічність депутат Верховної Ради України III – IV скликань, заступник Голови Верховної Ради України IV скликання, колишній державний секретар України, генеральний директор Національного космічного агентства України Олександр Олексійович ЗІНЧЕНКО.



12.04.2010 20:11

Голова обласної ради висловив співчуття з приводу авіакатастрофи під Смоленськом

Голова обласної ради висловив співчуття з приводу авіакатастрофи під Смоленськом
У зв’язку з трагічної загибеллю Президента Республіки Польща Леха КАЧИНСЬКІ та супроводжуючих його представників національної політичної, державної та духовної еліти під час перельоту до місця захоронення польських військовиків, страчених у 1940 – 1941 роках в Катині (Російська Федерація) голова Чернівецької обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ висловив щире співчуття Надзвичайному і Повноважному Послу Республіки Польща в Україні панові Яцеку КЛЮЧКОВСЬКІ, Генеральному Консулу Республіки Польща у Львові панові Гжегожу ОПАЛІНСЬКІ, а також керівникам польських регіонів-партнерів - маршалкам Шльонського і Лодзького воєводств Богуславу Пьотру СМІГЄЛЬСЬКІ та Влодзімежу ФІСЯКУ.



29.01.2010 09:13

СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ПРО ДОРОГУ КОЛЕГУ ЗАВЖДИ БУДЕ З НАМИ

СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ПРО ДОРОГУ КОЛЕГУ ЗАВЖДИ БУДЕ З НАМИ
«Чернівецька обласна рада та обласна державна адміністрація з глибоким сумом сповіщають, що 28 січня 2010 року, на 47-му році життя, внаслідок тяжкої хвороби передчасно відійшла у Вічність Галина Олександрівна ГУЛЯГА – начальник юридичного відділу виконавчого апарату Чернівецької обласної ради.
Галина Олександрівна ГУЛЯГА народилася 20 травня 1963 року в селі Ошихліби Кіцманського району Чернівецької області. У 1985 році з відзнакою закінчила правознавче відділення Чернівецького кооперативного технікуму. У 1991 році отримала диплом з відзнакою Харківської юридичної академії ім. Ф.Дзержинського. З 1985 року Галина Олександрівна ГУЛЯГА працювала на відповідальних посадах в органах юстиції, місцевого самоврядування та державної виконавчої влади Кіцманського району. У 1998 – 2002 роках обіймала посади завідувача відділу правової та кадрової роботи виконавчого апарату, радника з питань юридичного забезпечення Чернівецької обласної ради, з 2006 року працювала начальником юридичного відділу виконавчого апарату обласної ради.
Впродовж свого достойного трудового життя, на всіх щаблях службової та професійної діяльності Галина Олександрівна була взірцем виняткової особистої відповідальності та самодисципліни, високого професіоналізму, вимогливого ставлення до себе та колег.
Передчасно пішла з життя мудра, чуйна і уважна жінка, вірна подруга і надійна товаришка, щира та доброзичлива колега, чиї непересічні професійні якості та особисті людські чесноти викликали захоплення і повагу з боку усіх, хто жив і працював поруч із нею.
У ці скорботні дні ми глибоко поділяємо невимовний сум і тугу рідних та близьких покійної. Світлий і добрий спомин про Галину Олександрівну ГУЛЯГУ назавжди залишиться з нами.

Шилепницький І.О., Куліш В.І., Гуцуляк Т.Т., Павлюк В.І., Федорук М.Т., Усик В.С., Грушко О.І., Мунтяну А.П., Баглей Б.М., Пушко-Цибуляк Є.М., Моісей А.Є., Семенович Т.В., Ковалюк І.Д., Ватаманюк В.А., Жураковський А.М., Киналь О.В., Малярчук М.А., Маніліч В.М., Мельник П.О., Пішак В.П., Плегуца М.Д., Салагор М.М., Федорович Ф.К.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua