Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин

Прес-центр

Новини - Слово на спомин

10.01.2014 10:46

Пам'яті товариша

Пам
Чернівецька обласна рада з глибоким сумом сповіщає, що на 59-му році життя внаслідок тяжкої, тривалої хвороби передчасно пішов з життя Степан Георгійович СПІЖАВКА – депутат Чернівецької обласної ради VI-го скликання,лікар-травматолог-ортопед обласної комунальної установи «Чернівецька обласна клінічна лікарня». Відійшла у Вічність мудра і досвідчена людина, лікар першої кваліфікаційної категорії, високопрофесійний фахівець, патріот і громадянин, відданий буковинській громаді та українському народові. Він користувався заслуженим авторитетом та щирою повагою серед своїх виборців, колег по роботі та громадсько-політичній діяльності, в колі депутатів вищого органу представницької влади Чернівецької області. У ці важкі для рідних та близьких покійного дні ми поділяємо почуття суму та скорботи від непоправної, тяжкої втрати. Світлий, добрий спогад про Степана Георгійовича СПІЖАВКУ назавжди залишиться в серцях усіх, хто знав, любив та поважав цю достойну людину.

Гайничеру М.І., Папієв М.М., Маніліч В.М., Березовський М.М., Бічер В.Г., Віщук С.І., Галиць Г.К., Гребенщиков В.О., Допіряк П.В., Кирилюк М.В., Куліш В.І., Курко Я.С., Куцак М.І., Мельничук В.К., Мунтян І.М., Паламар І.С., Смотр О.А., Ткачук В.М., Шевчук І.В., Ушаков В.І., Шкробанець І.Д., Борець М.Я.



25.09.2013 17:10

На добру і світлу пам’ять

На добру і світлу пам’ять
Чернівецька обласна рада з глибоким сумом сприйняла звістку про передчасну смерть Паламар Лариси Георгіївни - директора обласного Центру медико-соціальної реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи, яка відійшла у Вічність на 50-му році життя.
Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям, усім, хто знав, любив та поважав Ларису Георгіївну. Вічна їй пам’ять!



12.01.2013 12:20

Пам'яті Митця

Пам
Чернівецька обласна державна адміністрація та Чернівецька обласна рада з глибоким сумом сповіщають, що українська культура та мистецтво зазнали тяжкої втрати. 11 січня 2013 року на 80-му році життя відійшов у Вічність наш визначний краянин, видатний український композитор та хоровий диригент, знаний організатор музичного життя і талановитий педагог, народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, лауреат Державної премії імені Т. Шевченка, член-кореспондент Академії мистецтв України, секретар Національної всеукраїнської музичної спілки, член Національної спілки композиторів України, лауреат літературно-мистецької премії ім.С.Воробкевича, почесний громадянин Чернівців, професор Андрій Миколайович КУШНІРЕНКО. Перестало битися натруджене серце справжнього громадянина і патріота, самовідданого трудівника, корифея національного музичного мистецтва.



26.11.2012 12:36

Пам’яті Семена Ісаковича Цидельковського

Пам’яті Семена Ісаковича Цидельковського
23 листопада 2012 року раптово зупинилося серце Семена Ісаковича ЦИДЕЛЬКОВСЬКОГО – заслуженого діяча мистецтв України, багаторічного директора Будинку естетики та дозвілля –культової “Шепетівки”, чернівецького поета, прозаїка, продюсера та громадського діяча.
Пішла з життя людина, щиро закохана у рідне місто, яка чимало встигла зробити для продовження та увічнення культурної слави Чернівців. Як митець, Семен Ісакович міцно спирався у творчості на мультинаціональні традиції чернівецьких поетів та письменників старшого покоління, насамперед свого вчителя та старшого друга Йосифа Бурга. Як імпресаріо, він сміливо продовжив справу легендарного Пінкаса Фаліка.
Але перш за все, він увічнив себе як великий чернівчанин, знавець історії та людей міста над Прутом, якому він присвятив своє яскраве, хоча й таке коротке життя. Завдяки йому в це місто закохалися десятки “зірок” мистецтва з усього світу, яких Семен Цидельковський щиро та щедро пригостив своїм неповторним чернівецьким шармом.
Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Семена Ісаковича, висловлюємо наші щирі співчуття родині покійного.

М.Папієв, М.Гайничеру, Г.Галиць, В.Михайлішин, В.Маніліч, В.Бурлака, К.Крищенко, В.Темерівський, І.Петрусяк, О.Василашко



17.09.2012 13:05

Пам’яті товариша

Пам’яті товариша
Чернівецька обласна рада та Чернівецька обласна державна адміністрація з глибоким сумом сприйняли звістку про те, що на 53-му році життя відійшов у Вічність депутат Чернівецької обласної ради VІ скликання, голова постійної комісії обласної ради з питань будівництва, архітектури, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій, член депутатської фракції Партії регіонів Ілля Мірчович КОСТИНЯН.
Важка невблаганна хвороба перервала життя доброї, щирої, небайдужої людини, надійного товариша, чуйного колеги, мудрого керівника. Відповідальний, врівноважений, принциповий, доброзичливий, завжди готовий прийти на допомогу - таким запам’ятають його всі, кому довелось знати, працювати та спілкуватись з Іллєю Мірчовичем.
У ці скорботні дні висловлюємо щирі та глибокі співчуття рідним та близьким Іллі Мірчовича КОСТИНЯНА. Світла, добра пам’ять назавжди залишиться в серцях тих, хто знав, поважав та любив цю достойну людину.
Гайничеру М.І., Папієв М.М., Маніліч В.М., Березовський М.М., Бурбак М.Ю., Віщук С.І., Галиць Г.К., Горук Н.В., Гребенщиков В.О., Кирилюк М.В., Куліш В.І., Курко Я.С., Куцак М.І., Мельничук В.К., Паламар І.С., Смотр О.А., Ткачук В.М., Шевчук І.В., Борець М.Я.



23.03.2012 09:46

Світлій пам'яті колеги, митця, патріота

Світлій пам
Чернівецька обласна державна адміністрація та Чернівецька обласна рада з глибоким сумом сповіщають, що 22 березня 2012 року на 68-му році життя внаслідок тяжкої, довготривалої хвороби передчасно відійшов у Вічність Петро Іванович КАЗИМИРЧУК – генеральний директор Чернівецької обласної філармонії, Заслужений працівник культури України.
КАЗИМИРЧУК П.І. народився 25 травня 1944 року в с.Живачів Тлумацького району Івано-Франківської області. По закінченні Чернівецького музичного училища працював художнім керівником районного будинку культури, директором сільської музичної школи у Новоселицькому районі. З 1977 року Петро КАЗИМИРЧУК обіймав посади директора, диригента-хормейстера державного заслуженого Буковинсь¬кого ансамблю пісні і танцю, керував народним аматорським ансамблем пісні і танцю «Трембіта» Буковинської державної медичної академії, а з 2003 року очолив творчий колектив Чернівецької обласної філармонії.



21.03.2012 10:26

Співчуття заступнику голови Чернівецької обласної ради

                                                                       Співчуття заступнику голови Чернівецької обласної ради
Обласна державна адміністрація, депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради, Чернівецька міська рада вислов¬люють щирі співчуття заступнику голови Чернівецької обласної ради, члену виконавчого комітету Чернівецької міської ради МАНІЛІЧУ Валентину Михайловичу з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті його батька Михайла Ілліча.



05.03.2012 12:42

Жителі Буковинського краю співчувають полякам у зв’язку із загибеллю людей у залізничній катастрофі, що сталася в Республіці Польща

Жителі Буковинського краю співчувають полякам у зв’язку із загибеллю людей у залізничній катастрофі, що сталася в Республіці Польща
Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ та заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ висловили співчуття керівникам партнерського регіону Польщі - маршалку Шльонського Воєводства Республіки Польща пану Адаму МАТУСЕВИЧУ та воєводі пану Зигмунту ЛУКАШЧИКУ у зв’язку з жахливою аварією на залізниці, що сталася 3 березня ввечері на теренах воєводства і призвела до численних жертв. «Почуття глибокого болю та скорботи об’єднують українців та поляків у зв’язку із залізничною катастрофою, що сталася поблизу міста Щекочини, - йдеться у співчутті керівників Чернівецької області. - Переконані, що воєводство та Уряд Польщі докладають усіх зусиль, щоб польські громадяни та члени їх родин, а також наші співвітчизники, що потерпіли від аварії, отримали потрібну їм медичну та соціальну допомогу. Ми щиро поділяємо біль дружнього польського народу. Від імені буковинців, органів крайової висловлюємо щиросердечні співчуття рідним та близьким загиблих в цій масштабній катастрофі».



15.02.2012 07:55

З нагоди річниці смерті В.А.Ватаманюка

З нагоди річниці смерті В.А.Ватаманюка
15 лютого виповнився рік від дня смерті голови Чернівецької обласної ради VI-го скликання, заслуженого будівельника України, почесного громадянина Буковини Василя Ананійовича ВАТАМАНЮКА. Напередодні скорботної річниці керівники області та м.Чернівці, депутати Чернівецької обласної, міської та низки районних рад, керівники підприємств, установ та організацій Чернівецької області, працівники ВАТ «Чернівецький цегельний завод № 3», представники спортивної громадськості відвідали місце поховання знаного в краї та за його межами підприємця, мецената, політичного та громадського діяча. Траурну панахиду відправив архієрей Української Православної церкви Митрополит Чернівецький та Буковинський УПЦ владика Онуфрій.
Голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ відзначили видатну роль, яку відігравав Василь ВАТАМАНЮК в суспільно-політичному, соціально-економічному, спортивному та громадському житті Буковини та України загалом. Численні доброчинні справи та мудрі починання, завдяки яким світле ім’я Василя ВАТАМАНЮКА назавжди увійшло в історію рідного краю, меценатського руху та вітчизняного спорту, назавжди залишаться прикладом самовідданого служіння Вітчизні, українському народові, рідній буковинській землі.



24.01.2012 14:58

Пам'яті товариша

Пам
Чернівецька обласна рада з глибоким сумом сповіщає, що на 31-му році життя внаслідок трагічної випадковості передчасно пішов з життя Володимир Володимирович ДАРЧУК – депутат Чернівецької обласної ради VI-го скликання, лісничий Кучурівського лісництва державного підприємства «Чернівецький лісгосп». Безжальна смерть забрала від нас молоду, сповнену шляхетних ідей та життєвих планів особистість, висококваліфікованого фахівця, відповідального депутата крайового парламенту, добру, уважну, виважену людину, люблячого сина та дбайливого чоловіка. Володимир Володимирович ДАРЧУК користувався заслуженим авторитетом серед своїх земляків, колег по роботі та громадсько-політичній діяльності, в колі депутатів вищого органу представницької влади Чернівецької області. У ці невимовно важкі для рідних та близьких покійного дні ми поділяємо почуття глибокого суму та невимовної скорботи від непоправної,тяжкої втрати. Світлий, добрий спомин про Володимира Володимировича ДАРЧУКА назавжди залишиться в серцях усіх, хто працював з ним, хто знав, любив та поважав цю достойну людину.

Маніліч В.М., Папієв М.М., Березовський М.М., Бурбак М.Ю., Віщук С.І., Галиць Г.К., Горук Н.В., Гребенщиков В.О., Кирилюк М.В., Костинян І.М., Куліш В.І., Курко Я.С., Куцак М.І., Мельничук В.К., Паламар І.С., Смотр О.А., Ткачук В.М., Шевчук І.В., Моісей А.Є.



20.01.2012 14:54

Пам'яті товариша

Пам
Депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що на 71-му році життя відійшов у Вічність депутат Чернівецької обласної ради V-го скликання, директор Української науково-дослідної станції карантину рослин Національної академії аграрних наук України, доктор біологічних наук, заслужений працівник сільського господарства України Павло Олексійович МЕЛЬНИК.
У ці сповнені тугою і сумом від непоправної втрати скорботні дні висловлюємо щире співчуття рідним та близьким покійного. Світлий і добрий спомин про щирого колегу, вірного товариша і друга Павла Олексійовича МЕЛЬНИКА назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав, любив та поважав.



28.11.2011 09:33

До Дня пам’яті жертв голодоморів

До Дня пам’яті жертв голодоморів
У День пам’яті жертв голодоморів в обласному центрі відбулося низка жалобних заходів Біля пам’ятного знака жертвам голодоморів, що на розі вулиць Руської та Шевченка, зібралися представники трудових колективів міста, депутати місцевих рад різних рівнів, активісти низки обласних організацій політичних партій та громадських об’єднань.



22.07.2011 12:01

Пам’яті Івана Петровича Філіпця

Пам’яті Івана Петровича Філіпця
Чернівецька обласна державна адміністрація, Чернівецька обласна рада та Чернівецька міська рада глибоко сумують з приводу смерті почесного голови Чернівецької обласної ради організації ветеранів України Івана Петровича Філіпця.
Кавалер восьми орденів, нагороджений двадцятьма п’ятьма медалями, генерал-майор у відставці Іван Петрович прожив достойне, гідне пошанування та наслідування життя. Попри всі труднощі, які випали на його долю, він завжди залишався доброзичливою, щирою, надійною людиною.



15.06.2011 09:51

На спомин про жертви політичного терору

На спомин про жертви політичного терору
14 червня 2011 року біля Чорного Хреста, що в місті Заставна, відбувся велелюдний мітинг-реквієм на спомин про колишніх мешканців районного центру, безвинно знищених 70 років тому, коли в ніч з 13-го на 14-те червня 1941 року 98 заставнівських родин (близько 300 осіб) були насильно вивезені до Сибіру. У засланні ці люди були приречені на поневіряння та загибель від холоду та голоду. Перед учасниками мітингу – реквієму, серед яких були представники трудових колективів підприємств, закладів та установ Заставнівщини, громадський актив, депутати міської та районної рад, виступив заступник голови Заставнівської районної ради Іван СЕНИК .
«Страшні наслідки політичних репресій з боку тоталітарного режиму не обійшли стороною жодну буковинську родину», - наголосив керівник районної представницької влади. «Є дати, про які забувати – гріх. 13 червня 1941 року для заставнівчан – одна з таких вікопомних дат», - підкреслив Іван СЕНИК.



06.04.2011 10:06

Пам'яті колеги

Пам
Депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що на 57-му році життя внаслідок тяжкої, тривалої хвороби передчасно відійшов у Вічність колишній керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Олексійович ДОВБИШ. У ці сповнені невимовною тугою і сумом скорботні дні висловлюємо щире співчуття рідним та близьким покійного. Світлий і добрий спомин про щирого колегу, мудрого керівника, вірного товариша і друга Миколу Олексійовича ДОВБИША назавжди залишиться в серцях усіх, хто мав честь і приємність жити та працювати поруч.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua