Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

11.04.2017 16:44
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю канцелярських товарів для заходів (тренінги, семінари, конференції) та офісу на 2017 рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин

Прес-центр

Новини - Слово на спомин

06.07.2016 09:54

Щирі співчуття родині загиблого буковинця

Щирі співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна ради висловлює щирі співчуття родині військовослужбовця, мешканця с.Долиняни Хотинського району Валерія Івановича Ротаря, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції 05 липня 2016 року. Світла пам’ять про відданого патріота України, славного сина Буковинської краю, його подвиг, звитягу та самовідданість завжди житиме у серцях рідних, побратимів, друзів та земляків.




26.06.2016 09:09

Співчуття родині загиблого буковинця

Співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця Збройних сил України Олега Володимировича Косована 1985 року народження, жителя м. Сторожинець, який загинув 24 червня 2016 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Нова Олександрівка Луганської області. Із сумом та скорботою поділяємо біль і тугу рідних та близьких загиблого героя з приводу тяжкої,непоправної втрати. Світла пам’ять про мужність та жертовність, звитягу та самовідданість Олега Володимировича Косована назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав, любив та поважав. Вічна пам’ять Герою!



07.06.2016 14:30

Співчуття родині загиблого буковинця

Співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця Петра Івановича Танасійчука, який загинув 06 червня 2016 року під час виконання бойового завдання під Маріуполем. Мешканець села Василів Заставнівського району віддав своє життя за Україну, її незалежність та територіальну цілісність. Із сумом та скорботою поділяємо біль непоправної втрати Світла пам’ять про його мужність та жертовність, звитягу та самовідданість назавжди залишиться в серцях усіх, хто знав, поважав та любив Петра. Вічна пам’ять Герою!



25.05.2016 10:51

Пам’яті героя

Пам’яті героя
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого на Харківщині військовослужбовця Івана Іліки з Глибоки. Трагічний випадок забрав життя мужнього героя, учасника антитерористичної операції на сході України, славного сина Буковинського краю. Поділяємо з рідними та близькими біль непоправної втрати. Світлий спогад про Івана житиме у серцях побратимів, друзів, колег та земляків.



24.05.2016 17:03

Щирі співчуття родині загиблого військового

Щирі співчуття родині загиблого військового
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого у зоні АТО військовослужбовця. Своє молоде життя за Україну віддав уродженець села Багна Вижницького району Віталій Крутофіст, 1981 року народження. Світлий спогад про Віталія назавжди залишиться у серцях рідних та близьких, бойових побратимів, друзів та земляків! Вічна пам’ять Герою!



14.05.2016 13:54

Співчуття Чернівецької обласної ради з приводу загибелі учасника антитерористичної операції Петра Заяця

Співчуття Чернівецької обласної ради з приводу загибелі учасника антитерористичної операції Петра Заяця
Чернівецька обласна рада висловлює щире співчуття рідним та близьким молодшого сержанта 54-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України Петра Івановича Заяця. Справжній патріот України та один з кращих синів буковинської землі помер 8 травня цього року від поранень, отриманих під час виконання бойових завдань у зоні АТО.



22.04.2016 11:48

Пам’яті героя

Пам’яті героя
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Ігоря Володимировича Парфентьєва, бійця 72-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України, який віддав своє молоде життя за незалежність та територіальну цілісність України. Світла пам’ять про його мужність та жертовність, звитягу та самовідданість назавжди залишиться в серцях рідних та близьких, усіх тих, хто знав, поважав та любив Ігоря. Вічна пам’ять Герою!



07.04.2016 12:36

Відійшов у Вічність Леонід Фукс

Відійшов у Вічність Леонід Фукс
Депутатський корпус, керівництво та колегія Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу смерті голови єврейської громади Чернівецької області, заслуженого будівельника України, засновника та беззмінного керівника благодійного фонду «Хесед Шушана» Леоніда Шаєвича ФУКСА.
На 81-му році життя зупинилося натруджене серце знаного виробничника, підприємця, мецената та громадського діяча. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та колегам покійного.
Світлий, добрий спомин про Леоніда Шаєвича ФУКСА назавжди залишиться в серцях усіх, хто мав честь його знати та працювати поруч з ним.



05.04.2016 14:54

Щирі співчуття родині загиблого буковинця

Щирі співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Сергія Бурлаки, загиблого під Маріуполем бійця полку «Азов». 39-річний мешканець Новоселиці віддав своє життя за Україну, її незалежність та територіальну цілісність. Із сумом та скорботою поділяємо біль непоправної втрати. Пам’ять про мужність та самовідданість Сергія назавжди залишиться в серцях його рідних та близьких, друзів і бойових побратимів. Вічна пам’ять Герою!





23.03.2016 13:01

Відійшов у Вічність заслужений журналіст України Сергій Батюк

Відійшов у Вічність заслужений журналіст України Сергій Батюк
Чернівецька обласна рада глибоко сумує у зв’язку із передчасною смертю заслуженого журналіста України, спортивного коментатора Сергія Михайловича Батюка. Його самовіддана діяльність до останнього дня життя була присвячена розвитку буковинської спортивної журналістики. Світла, добра пам’ять про цю достойну творчу людину назавжди залишиться в серцях усіх, хто мав честь жити та працювати поруч.



17.03.2016 10:52

Померла мати Героя України Василя Аксенина

Померла мати Героя України Василя Аксенина
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян висловив глибокий сум та скорботу з приводу передчасної смерті матері загиблого учасника Євромайдану, Героя Небесної Сотні та Героя України Василя Аксенина – Ольги Павлівни. «Внаслідок тривалої, виснажливої хвороби перестало битися серце нашої краянки, чудової жінки – берегині родинного вогнища, чиє зболіле материнське серце було не в силі винести тривалої розлуки з Сином, який віддав своє життя за Україну», - зазначив Іван Мунтян. «Світлий, добрий спомин про спочилу у Бозі матінку Героя назавжди залишиться в серцях вдячних буковинців», -наголосив керівник обласної представницької влади.



05.02.2016 13:45

Пам’яті колеги

Пам’яті колеги
Депутатський корпус, колегія, керівництво та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що на 56-у році життя передчасно відійшов у Вічність Іван Михайлович Чорней - депутат Чернівецької обласної ради VII скликання, секретар постійної комісії обласної ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, туризму та транскордонного співробітництва, голова Герцаївської районної ради (2010-2014), вчитель Острицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Герцаївського району. Раптово перестало битися серце мудрої і досвідченої людини, високопрофесійного фахівця, надійного товариша та доброзичливого колеги.
Іван Михайлович користувався заслуженим авторитетом серед земляків та щирою повагою серед своїх виборців, колег по роботі та громадсько-політичній діяльності, в колі депутатів вищого органу представницької влади Чернівецької області.



17.01.2016 20:31

Обласна рада висловила родині і близьким померлого в АТО буковинця глибокі і щирі співчуття

Обласна рада висловила родині і близьким померлого в АТО буковинця глибокі і щирі співчуття
Сьогодні на Путильщині в с. Шепіт провели в останню путь бійця, життя якого раптово і трагічно обірвалося під час проходження служби в зоні АТО. Дмитро Горбан, незважаючи на те, що обіймав посаду голови Шепітської сільської ради, добровольцем пішов захищати Вітчизну від агресора.
У військового 58-ї окремої моторизованої бригади Дмитра Горбана залишилися дружина і двоє малих дітей. Чоловік назавжди залишиться молодим, 38-літнім.



14.01.2016 17:48

Іван Мунтян вшанував пам’ять Героя Небесної Сотні

Іван Мунтян вшанував пам’ять Героя Небесної Сотні
На запрошення родини Героя Небесної Сотні Василя Аксенина голова обласної ради Іван Мунтян взяв участь у церемонії освячення пам’ятника Герою на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях. Вшанувати пам’ять загиблого під час подій на Майдані чернівчанина прийшли представники органів влади, громадські діячі, волонтери, його друзі та близькі. Священики відслужили поминальну панахиду. Звучали спогади про Василя, з особливим щемом лунали слова згорьованої матері, родичі висловили вдячність всім, хто їх підтримав, хто допоміг зі зведенням пам’ятника, на якому Василя прагнули представити таким, як він був у житті – відкритиим, добрим та світлим.



05.01.2016 15:51

Співчуття родині загиблого бійця

Співчуття родині загиблого бійця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого під Маріуполем бійця полку «Азов» Олександра Коваля з Хотина. 18-річний юнак віддав своє життя за незалежність та територіальну цілісність України. Пам’ять про його мужність, звитягу та патріотизм назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, бойових побратимів - усіх, хто знав та любив Олександра! Вічна пам’ять Герою!



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua