Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин

Прес-центр

Новини - Слово на спомин

06.11.2015 14:17

Співчуття родині загиблого буковинця

Співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким молодшого лейтенанта Балабоського Ігоря Васильовича, мешканця Чернівців, який загинув у зоні антитерористичної операції в станиці Луганській Луганської області під час виконання військового обов’язку. У ці важкі для родини дні поділяємо почуття суму та скорботи від непоправної втрати. Світла пам’ять про славний подвиг нашого краянина завжди житиме у серцях земляків.



02.11.2015 15:18

На знак співчуття

На знак співчуття
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ направив лист – співчуття до Генерального консульства Румунії в Чернівцях. Від імені територіальних громад області він висловив щирі співчуття народові сусідньої країни з приводу трагедії, яка сталася 30 жовтня 2015 року в одному з розважальних закладів Бухаресту. Внаслідок пожежі там загинуло 30 та постраждало понад 300 осіб. Михайло ГАЙНИЧЕРУ зауважив, що жителі Чернівецької області поділяють сум і тугу румунського народу, рідних та близьких загиблих з приводу непоправної втрати.



30.09.2015 12:19

Щирі співчуття родині загиблого військового

Щирі співчуття родині загиблого військового
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого на Луганщині Віталія Копачука, 36-річного мешканця села Новий Вовчинець Глибоцького району. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати. Світлий спомин про Віталія назавжди залишиться у серцях рідних, близьких, земляків, його військових побратимів.



19.08.2015 15:48

Пам’яті героя

Пам’яті героя
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого у зоні антитерористичної операції мешканця Заставнівщини Василя Масікевича. Світла пам’ять про мужнього героя, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Василя. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати.



12.08.2015 10:50

Пам’яті мужньої героїні

Пам’яті мужньої героїні
Чернівецька обласна рада глибоко сумує з приводу загибелі у зоні антитерористичної операції бійця Добровольчого Українського Корпусу, розвідниці Анастасії Горбачової. Відійшла у Вічність мужня героїня, яка віддала за Україну найдорожче – власне життя. Не судилось справдитись її жіночим мріям та життєвим перспективам. Світлий спомин про її звитягу та самовідданість назавжди залишиться у серцях рідних та близьких людей, бойових побратимів, всіх, хто знав, любив та шанував Анастасію.



16.07.2015 09:40

Щирі співчуття родині загиблого чернівчанина

Щирі співчуття родині загиблого чернівчанина
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині чернівчанина Вадима Юрійовича Ситнікова, рядового 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції 14 липня цього року під час виконання бойового завдання на Луганщині. У ці скорботні дні поділяємо сум та біль непоправної втрати рідних, близьких та побратимів військовослужбовця. Світлий спомин про мужнього сина рідної землі завжди житиме у серцях земляків.



14.07.2015 14:20

Щирі співчуття родині загиблого буковинця

Щирі співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Миколи Івановича Соловія із села Юрківці Заставнівського району, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції під Маріуполем. Пам’ять про його мужність, самовідданість, звитягу та непересічні людські якості назавжди залишиться в серцях родичів, друзів, земляків, бойових побратимів - усіх, хто знав, поважав та любив Миколу Соловія – справжнього патріота України!



13.07.2015 14:27

Співчуття родині військовослужбовця

Співчуття родині військовослужбовця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Віталія ТАЩУКА, 1974 року народження, уродженця села Стрілецький Кут Кіцманського району. Віталій брав участь в антитерористичній операції у складі 26-ї артилерійської бригади. 11 липня 2015 року помер у лікарні міста Харкова.
Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати. Світла пам’ять про справжнього патріота України завжди житиме у серцях рідних, побратимів, друзів та земляків.



24.06.2015 14:44

Пам`яті героя

Пам`яті героя
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого у зоні антитерористичної операції Івана Діяконюка. Мешканець села Банилів на Вижниччині майже рік вважався зниклим безвісти, але результати експертизи підтвердили його загибель. Щиро сумуємо та поділяємо біль непоправної втрати. Світла пам`ять про мужнього героя назавжди залишиться у серцях рідних та близьких, його земляків, всіх тих, хто знав, любив та поважав Івана.



16.06.2015 09:54

Співчуття родині загиблого буковинця

Співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого військового Степана Загребельного, навідника - оператора розвідувального відділення другого механізованого батальйону 93-ї окремої механізованої бригади військової частини ПП В2830.
Мужній герой віддав своє життя, виконуючи бойові завдання у зоні проведення АТО. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати. Світла пам’ять про справжнього патріота України, славного сина Буковинської краю завжди житиме у серцях рідних, побратимів, друзів та земляків.



05.05.2015 15:32

Співчуття з приводу смерті Сергія Костянтиновича Каденюка

Співчуття з приводу смерті Сергія Костянтиновича Каденюка
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради шостого скликання висловлюють щирі співчуття Герою України, першому космонавту незалежної України Леоніду Костянтиновичу Каденюку з приводу тяжкої, непоправної втрати – передчасної смерті його брата Сергія Костянтиновича та поділяють глибокий сум і тугу рідних та близьких покійного. На 65-му році життя зупинилося серця вірного сина українського народу, справжнього патріота, мудрої та щиросердної людини. Добрий, світлий спомин про Сергія Костянтиновича Каденюка назавжди залишиться в пам’яті тих, хто жив та працював поруч із ним.



25.03.2015 16:27

Співчуття родині загиблого військового

Співчуття родині загиблого військового
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині Олександра Колотила - військовослужбовця 3-ї батальйонно-тактичної групи 80-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, який загинув у липні 2014 року у зоні проведення антитерористичної операції. Світла пам’ять про мужнього героя, який віддав своє молоде життя за Україну, назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Олександра.



20.02.2015 16:15

Співчуття родині загиблого буковинця

Співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким чернівчанина Олексія Буравчикова, який служив командиром міномета у батальйоні спеціального призначення «Донбас» та загинув під Іловайськом 29 серпня 2014 року. Світлий спомин про його мужність, честь, відданість, непересічні людські якості назавжди залишиться в серцях родичів, друзів, земляків, бойових побратимів - усіх, хто знав, поважав та любив Олексія, справжнього патріота України.



14.02.2015 09:29

Пам`яті героя

Пам`яті героя
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття батькам та родині загиблого поблизу Дебальцевого 27-річного чернівчанина, лікаря Владислава Трепка. Обірвалось молоде життя, присвячене порятунку інших людей. Добрий та щирий, мужній, позитивний юнак, вірний друг, самовідданий майстер лікарської справи. Війна зробила нездійсненними всі життєві перспективи. Ніякими словами та вчинками не утішити батьків, які втратили найдорожче – рідного сина, свою гордість та надію. Щиро поділяємо біль утрати. Вічна пам`ять герою!



12.02.2015 08:59

Пам`яті героя

Пам`яті героя
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого на Луганщині військового Дмитра Руснака, бійця 24-ї окремої механізованої бригади. 21-річний солдат-контрактник віддав молоде життя, виконуючи свій військовий та громадянський обов`язок. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати водночас усвідомлюючи, що жодними словами неможливо зарадити горю рідних та близьких. Пам`ять про дорогу людину назавжди буде в їх серцях.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua