Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

11.04.2017 16:44
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю канцелярських товарів для заходів (тренінги, семінари, конференції) та офісу на 2017 рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин

Прес-центр

Новини - Слово на спомин

28.01.2015 09:13

Співчуття родинам загиблих

Співчуття родинам загиблих
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родинам загиблих на Сході буковинців Олександра Гарбуза та Леоніда Петихачного.
27-річний Олександр Гарбуз – військовослужбовець 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади Сухопутних військ Збройних сил України, уродженець с. Анадоли Хотинського району, батько трьох дітей – днями загинув у зоні проведення АТО. 36-річний боєць батальйону «Донбас» Леонід Петихачний вважався зниклим безвісти під Іловайськом влітку минулого року та ідентифікований за результатами експертизи.
Буковина втрачає своїх синів - мужніх та самовідданих героїв. Залишаються сиротами діти, вдовами молоді дружини. Невимовно важко передати словами біль утрат. Пам'ять про їх звитягу та героїзм назавжди залишиться у серцях рідних, близьких та друзів.



26.01.2015 11:10

Співчуття родинам загиблих у Маріуполі

Співчуття родинам загиблих у Маріуполі
Депутатський корпус, колегія, керівництво та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу численних людських жертв внаслідок масованого артилерійського обстрілу терористами житлових районів м.Маріуполь Донецької області 24 січня 2015 року та висловлюють щирі співчуття рідним та близьким безвинно загиблих людей.



22.01.2015 09:35

Співчуття родині загиблого буковинця Юрія Кушніра

Співчуття родині загиблого буковинця Юрія Кушніра
Чернівецька обласна ради висловлює щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця 80-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ Збройних сил України, уродженця с.Каплівка Хотинського району Юрія Івановича Кушніра, який загинув під час виконання бойового завдання під м.Лисичанськ Донецької області. Світла пам’ять про відданого патріота України, славного сина Буковинської краю завжди житиме у серцях рідних, побратимів, друзів та земляків.




22.12.2014 09:07

Співчуття родині загиблого волонтера

Співчуття родині загиблого волонтера
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого на Луганщині волонтера, чернівчанина Романа Шлюсара. Всі, кому довелось працювати та спілкуватись із Романом, завжди пам’ятатимуть благородство його душі та готовність до самопожертви, а найрідніші та найближчі сьогодні проводжають в останню путь турботливого батька, люблячого чоловіка та сина, вірного друга і товариша. Щиро поділяємо невимовний біль важкої втрати.



21.11.2014 16:12

В Чернівцях вшанували пам’ять полеглих героїв

В Чернівцях вшанували пам’ять полеглих героїв
Сьогодні з нагоди Дня Гідності та Свободи представники органів місцевого самоврядування і виконавчої влади області та міста, депутати, громадські діячі, волонтери, члени молодіжних оргіназацій вшанували пам’ять чернівчан, загиблих під час подій на Майдані та у зоні проведення АТО. Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко, перший заступник голови облдержадміністрації Іван Рибак, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук взяли участь у покладанні квітів до могил полеглих буковинців на Центральному кладовищі Чернівців та у спільній молитві за героїв.



13.11.2014 17:13

Пам’яті героя

Пам’яті героя
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого у зоні АТО військовослужбовця 80-ї окремої аеромобільної бригади високомобільних військ ЗС України старшого сержанта Андрія Альошина. Україна втрачає своїх кращих синів – молодим життям пожертвував мужній патріот рідної землі. Вічна пам’ять герою! Світлий спогад про Андрія ніколи не згасне у серцях рідних та близьких людей, бойових побратимів, друзів та товаришів!



12.11.2014 15:51

Щирі співчуття родині загиблого військового

Щирі співчуття родині загиблого військового
Чернівецька обласна рада висловлює співчуття родині загиблого у зоні АТО військовослужбовця Павла Конопльова. Щиро поділяємо невимовний сум та біль батьків і всіх близьких. Надзвичайно важко усвідомити втрату рідної людини. Світлий спогад про мужність, патріотизм та доблесть Павла назавжди залишиться у серцях всіх, хто знав та любив героя.



06.11.2014 09:18

Пам’яті героя

Пам’яті героя
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого бійця батальйону територіальної оборони Олексія Вербицького. Світла пам’ять про мужнього героя назавжди залишиться у серцях рідних, близьких, друзів, всіх тих, хто знав та шанував Олексія.



05.11.2014 09:54

Щирі співчуття родині загиблого військового

Щирі співчуття родині загиблого військового
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині загиблого на Луганщині командира першої патрульної роти військової частини 1241 Західного ОТО Національної гвардії, молодшого лейтенанта Віктора Редькина. Схиляємо голову у скорботному мовчанні та поділяємо з рідними героя невимовний біль непоправної втрати. Світла пам’ять про Віктора, його мужність та патріотизм назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та поважав.



14.10.2014 22:50

Співчуття родині загиблого військового

Співчуття родині загиблого військового
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Сергія Побережника – загиблого у зоні антитерористичної операції рядового 24-ої окремої Залізної механізованої бригади. Уродженець міста Хотин, юрист за фахом віддав своє життя за рідну землю. Світла пам’ять про мужнього героя, його жертовний подвиг, звитягу та самовідданість назавжди залишиться в серцях земляків, всіх тих, хто знав, поважав та любив Сергія.



12.10.2014 17:09

Сьогодні в Чернівцях поховали Аркадія Жуковського

Сьогодні в Чернівцях поховали Аркадія Жуковського
Сьогодні в Чернівцях відбулось прощання з видатним істориком, громадсько-політичним діячем, Почесним громадянином міста Аркадієм Іларіоновичем Жуковським. Віддати данину шани та пам’яті знаному науковцеві прийшли голова обласної ради Михайло Гайничеру та перший заступник голови Ярослав Курко. У Домовій церкві Святого Іоана Сучавського у Центральному корпусі ЧНУ, де відбулось заупокійне богослужіння, зібрались керівники області та міста, представники наукових та мистецьких кіл, громадських організацій, студентства. Урну з прахом визначного історика та краєзнавця в Чернівці привезла його донька. За заповітом Аркадія Жуковського поховали у родинному склепі на Руському кладовищі у Чернівцях.



11.10.2014 16:43

Помер академік Аркадій ЖУКОВСЬКИЙ

Помер академік Аркадій ЖУКОВСЬКИЙ
Депутатський корпус, колегія, виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу смерті визначного українського та європейського науковця, громадського та політичного діяча, іноземного члена Національної академії наук України, кавалера ордену «За заслуги» II та III ступенів, Почесного громадянина міста Чернівці, Почесного голови наукового Товариства Тараса Шевченка в Європі, Почесного доктора Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича Аркадія Іларіоновича ЖУКОВСЬКОГО. На 92-му році життя зупинилося натруджене серце славного сина Буковинського краю, щирого патріота України, шляхетної, високоінтелектуальної людини. У ці скорботні дні ми поділяємо сум і тугу рідних, близьких та колег покійного. Світла пам’ять про Аркадія Іларіоновича ЖУКОВСЬКОГО завжди житиме в серцях його вдячних сучасників та нащадків.



30.09.2014 16:28

Відійшов у Вічність Василь Іванович КОВБАС

Відійшов у Вічність Василь Іванович КОВБАС
Депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що на 78-му році життя відійшов у Вічність колишній голова обласної ради Василь Іванович КОВБАС. Зупинилося серце добре знаної і шанованої на теренах Буковинського краю людини, мудрого наставника, вимогливого керівника, щирого друга та вірного товариша. Світлий, щемливий спомин про Василя Івановича КОВБАСА назавжди залишиться в пам’яті усіх, хто мав честь його знати, жити та працювати пліч-о-пліч з ним.



23.09.2014 10:25

Відійшла у Вічність Євгенія Циганюк

Відійшла у Вічність Євгенія Циганюк
Депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу передчасної смерті знаної та шанованої на теренах Буковинського краю громадської діячки, багатолітньої голови Чернівецької обласної організації Українського товариства глухих ЦИГАНЮК Євгенії Опанасівни. У ці скорботні дні висловлюємо щирі співчуття рідним близьким та колегам покійної у зв’язку з тяжкою, непоправною втратою. Світлий, добрий спомин про Євгенію Опанасівну ЦИГАНЮК назавжди залишиться в серцях усіх, хто її знав, любив та поважав.



04.09.2014 10:41

Щирі співчуття родині загиблого буковинця

Щирі співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині співробітника спецпідрозділу СБУ «Альфа», старшого лейтенанта Олександра Петрищука, загиблого під Слов’янськом на борту українського гелікоптера. Світла пам’ять про мужнього героя залишиться в серцях всіх, хто знав, поважав та любив Олександра.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua