Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин

Прес-центр

Новини - Слово на спомин

23.08.2014 11:49

Співчуття родині загиблого військового

Співчуття родині загиблого військового
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родині Костянтина Лук`янюка - загиблого у зоні антитерористичної операції 20-річного мешканця Глибоччини. Поділяємо невимовний біль непоправної втрати. Світла пам’ять про мужність та жертовність Костянтина назавжди залишиться у пам’яті земляків.



09.08.2014 14:03

Співчуття родині загиблого військовика

Співчуття родині загиблого військовика
Чернівецька обласна рада висловлює співчуття рідним та близьким загиблого у зоні АТО Олександра Зайця. Трагічно обірвалось молоде життя 20-річного мешканця с. Селятин Путильського району. Спомин про його жертовний подвиг, мужність та самовідданість назавжди залишиться в пам’яті земляків.



04.08.2014 12:27

Співчуття родинам загиблих військовиків

Співчуття родинам загиблих військовиків
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття родинам загиблих у зоні АТО вояків Віктора Бабюка - уродженця с.Ошихліби Кіцманського району та Юрія Чікала з села Нові Бросківці Сторожинецького району. У ці непрості для всієї держави дні поділяємо біль непоправних утрат. Пам’ять про славних героїв назавжди залишиться в серцях усіх, хто знав, любив та поважав цих мужніх та самовідданих бійців.



01.08.2014 12:50

Щирі співчуття родині загиблого буковинця

Щирі співчуття родині загиблого буковинця
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Іллі Євгеновича Василаша – загиблого у зоні проведення АТО бійця батальйону «Айдар».
Пам’ять про його мужність, честь, звитягу та непересічні людські якості назавжди залишиться в серцях родичів, земляків, бойових побратимів - усіх, хто знав, поважав та любив Іллю Василаша - справжнього патріота та героя України!



23.07.2014 11:32

Висловлюємо співчуття у зв’язку із загибеллю буковинців в зоні АТО

Висловлюємо співчуття у зв’язку із загибеллю буковинців в зоні АТО
Депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують у зв’язку із загибеллю в зоні антитерористичної операції жителів Чернівецької області: Чигрина Олександра Івановича з села Усть-Путила Путильського району та Василишина Андрія Дмитровича, уродженця с.Дорошівці Заставнівського району. У ці невимовно важкі дні поділяємо сум та скорботу рідних, близьких та друзів загиблих та висловлюємо щирі співчуття всім, хто поважав та знав цих мужніх буковинців.



18.07.2014 09:20

Щирі співчуття колезі-депутату

Щирі співчуття колезі-депутату
Депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття члену колегії обласної ради, керівнику депутатської фракції «Наша Україна» в Чернівецькій обласній раді Шевчуку Івану Васильовичу у зв’язку з непоправною втратою – передчасною смертю його доньки Віти. Внаслідок важкої хвороби на 27-у році життя відійшла у Вічність улюблениця сім’ї, чемна та дбайлива донечка, щира, добра, безкорислива людина. У ці невимовно важкі для родини дні поділяємо з Вами всю глибину невимовного батьківського горя та висловлюємо щирі співчуття всім, хто знав Віту Іванівну Шевчук, був поруч, любив та поважав її.



14.07.2014 09:37

Щирі співчуття колезі - депутату

Щирі співчуття колезі - депутату
Депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття члену колегії обласної ради, голові фракції політичної партії ВО «Свобода», голові депутатської групи «Народна рада Чернівецької області» Мельничуку Віталію Кузьмичу у зв’язку з тяжкою, непоправною втратою - передчасною смертю його дружини Ірини Володимирівни. У цвіті літ внаслідок важкої і тривалої хвороби відійшла у Вічність дбайлива берегиня родинного вогнища, турботлива мати чотирьох дітей, любляча дружина, мудра порадниця, прекраснодушна і добросердечна людина.
У ці невимовно тяжкі і скорботні дні ми поділяємо смуток і тугу сумуючої родини покійної. Світлий, щемливий спогад про неї назавжди залишиться в пам’яті усіх, хто її знав, любив та поважав.



10.07.2014 10:00

Відійшла у Вічність Ірина Франківна Войцехівська

Відійшла у Вічність Ірина Франківна Войцехівська
Депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу смерті багаторічної голови Чернівецького обласного осередку Всеукраїнського товариства політичних в'язнів і репресованих, щирого патріота Буковинського краю Ірини Франківни ВОЙЦЕХІВСЬКОЇ.
Внаслідок тяжкої, тривалої хвороби відійшла у Вічність визначна громадська діячка, вірна донька України, яка пройшла гідний наслідування життєвий шлях, сповнений боротьби, переслідувань та поневірянь, самовідданої правозахисної, доброчинної та просвітницької діяльності.
У ці важкі для рідних, близьких, колег та однодумців покійної дні ми поділяємо почуття суму та скорботи від непоправної, тяжкої втрати. Світлий, добрий спомин про Ірину Франківну назавжди залишиться в серцях усіх, хто мав честь знати, любив та поважав цю високодостойну людину.



23.06.2014 09:15

Минулими вихідними Буковина прощалась зі своїми героями

Минулими вихідними Буковина прощалась зі своїми героями
У суботу, 21 червня, в Чернівці прибув літак з тілами восьми загиблих під час антитерористичної операції на Сході України. В аеропорту його зустрічали голова обласної ради Михайло Гайничеру, перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, перший заступник голови облдержадміністрації Іван Рибак, військовослужбовці та представники громадськості.
В суботу та неділю на території 300-го полку мешканці міста та області прощались із полеглими героями, а в неділю, 22 червня, військових поховали на цвинтарях Чернівців, а також у селах, звідки вони родом. Провести в останню путь загиблих та підтримати їх рідних прийшли сотні небайдужих буковинців.



15.06.2014 11:45

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!
Депутатський корпус, колегія та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу трагічної загибелі внаслідок підступного терористичного акту 40 військовослужбовців 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та 9 членів екіпажу повітряного судна Іл-76, збитого сепаратистами над аеропортом Луганська 14 червня 2014 року і висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та колегам загиблих.



03.05.2014 12:16

Чернівецька обласна рада висловлює співчуття рідним та близьким загиблих в Одесі

Чернівецька обласна рада висловлює співчуття рідним та близьким загиблих в Одесі
Розпорядженням виконуючого обов’язки Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова у зв’язку із загибеллю 46 осіб під час масових акцій, які відбулись в м. Одеса 2 травня 2014 року, 3 та 4 травня 2014 року оголошені днями загальнонаціональної скорботи.
Чернівецька обласна рада глибоко сумує з приводу загибелі громадян України і висловлює співчуття рідним та близьким загиблих.



14.03.2014 15:45

Героям слава!

Героям слава!
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Василя Степановича АКСЕНИНА - мужнього сина Буковинської землі, загиблого у боротьбі за Україну та право її народу на свободу і самовизначення. Світла пам’ять про славний подвиг нашого краянина назавжди залишиться в серцях жителів Чернівецької області.



07.03.2014 11:20

Пам'яті товариша

Пам
Чернівецька обласна рада з глибоким сумом сповіщає, що на 53-му році життя внаслідок тривалої недуги передчасно відійшов у Вічність Роман Георгійович Андрійчук – депутат Чернівецької обласної ради VI скликання, головний лікар Обласної дитячої клінічної лікарні.
Висококваліфікований фахівець, здібний організатор, ініціативний, принциповий та вимогливий керівник – таким його знають та шанують колеги по професійній діяльності та по депутатській роботі, члени колективу лікарні, пацієнти, близькі та друзі, – всі ті, кому довелось спілкуватись та працювати з Романом Георгійовичем.



23.02.2014 12:59

Героям слава!

Героям слава!
Чернівецька обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого у боротьбі за волю України славного сина Буковинської землі Олександра Миколайовича ЩЕРБАНЮКА. Світла пам’ять про життєвий подвиг нашого краянина завжди житиме в серцях жителів Чернівецької області.



30.01.2014 15:55

Помер Володимир Михайловський

Помер Володимир Михайловський
Чернівецька обласна державна адміністрація та Чернівецька обласна рада з глибоким сумом сповіщають, що 30 січня 2014 року на 75-му році життя передчасно відійшов у Вічність Володимир Іларіонович МИХАЙЛОВСЬКИЙ – заслужений журналіст України, член Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України, лауреат премій імені Івана Франка та Івана Бажанського, лауреат літературно-мистецької премії імені Сидора Воробкевича, кавалер почесної відзнаки «На славу Чернівців», переможець та дипломант численних міжнародних, національних і обласних журналістських та літературних конкурсів, голова ради засновників газети «Буковина».



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua