Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини - Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

02.10.2019 11:03

У БДМУ врочисто відзначили День працівників освіти

У БДМУ врочисто відзначили День працівників освіти
На урочистому зібранні науково-педагогічного колективу БДМУ з нагоди Дня працівників освіти, яке відбулось вчора, 1 жовтня 2019 року, виступила з вітальним словом перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Вона привітала присутніх з нагоди професійного свята від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна.



31.08.2019 10:14

Маленькі мешканці Іспаса отримали подарунок до Дня знань

Маленькі мешканці Іспаса отримали подарунок до Дня знань
Голова Чернівецької обласної радим взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди відкриття добудови приміщення дитячого навчального закладу в с. Іспас Вижницького району. У своєму вітальному слові він щиро подякував громаді села, будівельникам, які відповідально поставилися до виконання будівельно-монтажних та оздоблювальних робіт та особисто генеральному директору будівельної компанії «ПМК-76» Василю Каглянчуку.



24.08.2019 17:06

На церемонії покладання квітів з нагоди 28-річниці Незалежності України

На церемонії покладання квітів з нагоди 28-річниці Незалежності України
Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь в урочистих заходах, які відбулись в Чернівцях з нагоди Дня Незалежності України. Представники обласної та міської влади, духовенство, керівники установ, підприємств та організацій усіх форм власності, громадські активісти, ветерани АТО та ООС, зокрема, взяли участь у церемоніях покладання квітів до пам’ятника воякам Буковинського куреня, до монумента Т.Г.Шевченку та пам’ятної стели на честь загиблих в АТО та ООС на Сході України, до місць поховання Героїв Небесної Сотні та полеглих захисників України на Центральному кладовищі Чернівців.



24.08.2019 12:06

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України
Перший заступник керівника крайової представницької влади Інга Маковецька завжди є бажаною гостею у колективі Управління ДСНС у Чернівецькій області. Напередодні двох знаменних національних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України – посадовець знову завітала до буковинських рятівників. У свому вітальному слові вона висловила захоплення високопрофесійною, оперативною та злагодженою роботою підрозділів та окремих співробітників УДСНСУ в Чернівецькій області.



30.05.2019 16:01

На варті водних багатств Дністровсько-Прутського басейну

На варті водних багатств Дністровсько-Прутського басейну
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька відвідала Дністровсько-Прутське басейнове управління водних ресурсів та привітала керівництво і трудовий колектив БУВР з нагоди професійного свята. Вона дала високу оцінку діяльності створеного 13 років тому управління, яке опікується водними ресурсами на території басейнів річок Прут і Сірет, а також забезпечує на території Чернівецької області реалізацію державної політики у сфері розвитку меліорації земель, експлуатації водогосподарських об’єктів та здійснення протиповеневих заходів, виконання міждержавних угод з Румунією та Республікою Молдова щодо співробітництва на прикордонних водах річок Прут і Сірет.



22.05.2019 15:21

З нагоди 158-х роковин від дня перепоховання Т.Г.Шевченка

З нагоди 158-х роковин від дня перепоховання Т.Г.Шевченка
Заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька разом з представниками наукової та творчої інтелігенції, громадського та просвітянського активу міста та області взяла участь в урочистій церемонії покладання квітів до підніжжя монументу Великому Кобзареві на Центральній площі Чернівців.



08.05.2019 17:32

На мітингу з нагоди Дня пам’яті та примирення

На мітингу з нагоди Дня пам’яті та примирення
Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на церемонії покладання вінків та квітів до пам’ятника воякам Буковинського куреня з нагоди Дня пам’яті та примирення. На мітинг, який відбувся 8 травня у середмісті Чернівців, зібралися представники громадських організацій національно-патріотичного спрямування, керівники органів обласної та міської представницької і виконавчої влади, священнослужителі ПЦУ, студентська та учнівська молодь.



15.12.2018 09:56

Чернівецькій ЗОШ №1 виповнилося 210 років!

Чернівецькій ЗОШ №1 виповнилося 210 років!
З нагоди поважного ювілею заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук тепло привітав педагогічний колектив, учнівський загал, батьківський актив, колишніх випускників та ветеранів освітянської ниви від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтян, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто.
Він зазначив, що Чернівецька ЗОШ № 1 є одним з найстарших навчальних закладів столиці Буковинського краю та високо оцінив внесок педагогів та випускників школи різних років у розвиток українського шкільництва на теренах Чернівецької області.



03.11.2018 10:27

З нагоди 100-річчя Буковинського народного віча

З нагоди 100-річчя Буковинського народного віча
Керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Борець взяв участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника воякам Буковинського куреня та пам’ятника генію українського народу Тарасу Григоровичу Шевченку. Урочистості відбулись 3 листопада 2018 року у середмісті Чернівців з нагоди 100-річчя Буковинського народного віча 3 листопада 1918 року.



26.10.2018 11:47

З нагоди 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників

З нагоди  74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників
Сьогодні перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника воїну-визволителю, що на Соборній площі обласного центру. Урочисте дійство відбулось з нагоди 74-ї річниці визволення території України від нацистських загарбників, яка відзначатиметься в неділю, 28 жовтня 2018 року. У церемонії взяли участь керівники крайової та міської влади, силових структур та правоохоронних органів представники ветеранських організацій, студентська молодь.



11.10.2018 14:25

У БДМУ розпочала роботу міжнародна науково-практична конференція

У БДМУ розпочала роботу міжнародна науково-практична конференція
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на церемонії відкриття Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання суспільно-гуманітарних наук та історії медицини», яка відбулась сьогодні у Буковинському державному медичному університеті. Форум присвячений дослідженню перспектив розвитку суспільно-гуманітарних дисциплін та історії медицини крізь призму розгляду проблемних питань. Конференція має сприяти виробленню єдиної концепції національної гуманітарної освіти, удосконаленню шляхів формування в молоді, насамперед студентів, якісно нового мислення, громадської активності та високого рівня національної свідомості.



01.10.2018 10:10

На традиційному обласному сільськогосподарському ярмарку «Буковинська осінь»

На традиційному обласному сільськогосподарському ярмарку «Буковинська осінь»
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь у церемонії урочистого відкриття щорічного обласного агропромислового ярмарку «Буковинська осінь-2018». На велелюдному дійстві, яке відбулося останнього дня вересня на території комплексу «Буковинська троя», що в с.Реваківці Кіцманського району, була представлена сільськогосподарська продукція агропромислових підприємств та селянських фермерських господарств усіх районів області.
Перший заступник керівника крайового парламенту тепло привітала організаторів, численних учасників та гостей ярмарку від імені Голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та колег-депутатів.



28.06.2018 08:35

З нагоди Дня Конституції України

З нагоди Дня Конституції України
Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь і виступила на урочистих зборах з нагоди Дня Конституції України, які відбулись в Управлінні ДСНС України в Чернівецькій області. Вона щиросердно привітала особовий склад УДСНС, ветеранів служби з нагоди величного національного свята від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто.
«Історичне та міжнародне значення факту прийняття Основ¬ного Закону України важко переоцінити. Конституція стала надій¬ним фундаментом для подальшої розбудови держави, усіх її інститутів, вперше в історії нашої країни законодавчо визнала людину, її життя, честь та гідність, недотор¬кан¬ність і без¬пеку най¬ви¬щою соціальною цінністю», - наголосила посадовець у вітальному слові.



05.06.2018 12:41

З нагоди Всесвітнього дня охорони довкілля

З нагоди Всесвітнього дня охорони довкілля
Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, які відбулись в екологічній інспекції Чернівецької області. Він привітав співробітників обласної екоінспекції з цим міжнародним святом, яке відзначається щороку 5 червня згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 15 грудня 1972 року, від імені керівника крайового парламенту Івана Мунтяна, від депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто.



01.06.2018 10:03

На святі дитячих здібностей і талантів

На святі дитячих здібностей і талантів
Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на церемонії відкриття обласного фестивалю позашкільної освіти, що відбувся у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка.
Сотні юних талантів з обласного центру та районів області представили свої творчі колективи, демонстрували виготовлені власними руками витвори прикладного мистецтва і технічної творчості, розважали вдячну публіку дзвінкими піснями та запальними танцями.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua