Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  У БДМУ врочисто відзначили День працівників освіти

Прес-центр

Новини

02.10.2019 11:03

У БДМУ врочисто відзначили День працівників освіти |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На урочистому зібранні науково-педагогічного колективу БДМУ з нагоди Дня працівників освіти, яке відбулось вчора, 1 жовтня 2019 року, виступила з вітальним словом перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Вона привітала присутніх з нагоди професійного свята від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна.

«Готувати фахівців у сфері охорони здоров’я – воістину шляхетна, почесна і водночас вкрай відповідальна справа. Адже, попри певний обсяг професійних знань, навичок та вмінь, ви маєте прищепити майбутнім медикам високі моральні цінності та особисті чесноти, виховати внутрішній поклик допомогти хворому, співпереживати немічному, за жодних обставин не завдати шкоди пацієнту», -зазначила Інга Маковецька у своєму вітальному слові.

Користуючись урочистою нагодою, посадовець подякувала викладачам БДМУ за високий професіоналізм та щиру вірність раз і назавжди обраній справі.

«Сьогодення ставить перед українським суспільством непрості завдання, серед яких – докорінне реформування медичного галузі та вищої школи. Я щиро вірю, що вам до снаги з честю подолати усі перепони на шляху до вершин фахової та педагогічної майстерності!», - наголосила Інга Маковецька.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua