Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Допомогу для війська, бійців територіальної оборони, переселенців приймають на спеціальній базі

Прес-центр

Новини

26.02.2022 21:12

Допомогу для війська, бійців територіальної оборони, переселенців приймають на спеціальній базі |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Допомогу для війська, бійців територіальної оборони, переселенців приймають на спеціальній базі.

Вона працює у спортивному комплексі «Олімпія» у Чернівцях (вулиця Воробкевича, 6), повідомляють у Чернівецькій військовій адміністрації.

Там розвантажують, пакують, ведуть облік усіх речей, а також розподіляють їх відповідно до потреб. Приймають будь-яку допомогу.

Першочергово потрібні ліжка, матраци, подушки, ковдри, постільна білизна, засоби гігієни.

Координує роботу бази начальниця Департаменту соціального захисту населення Чернівецької військової адміністрації Ольга Ходоба.

Вся інформація з приводу роботи бази за телефоном: +38 (099) 635 80 44.

Працюватиме вона цілодобово.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua