Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформації >  Сьогодні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Прес-центр

Новини

15.02.2022 09:05

Сьогодні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав |  Інформації

Тема новини: Назва теми

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цей день був започаткований Указом Президента України у 2004 році та відтоді відзначається щороку. За часи Незалежності більш як 44 тисячі українських військовослужбовців взяли участь у різного роду міжнародних операціях та місіях в різних куточках нашої планети.

Саме 15 лютого 1989 року радянські війська вивели свій контингент з Афганістану. І цьогоріч відзначають 33-тю річницю цієї дати. Під час тієї війни загинуло близько 4 тисяч буковинців. А з початком російської агресії проти України у 2014 році чимало ветеранів війни в Афганістані одними з перших стали на захист нашої держави та ділилися своїм безцінним бойовим досвідом з молодшим поколінням наших захисників, котрі такого досвіду не мали.

Чернівецька обласна рада бажає здоров’я та миру всім українцям, що в складі міжнародних місій брали участь у бойових діях на території інших держави, та вкотре наголошує, що керівництво та депутатський корпус стоять на засадах гідного життя та належного рівня соціальної підтримки наших воїнів та ветеранів бойових дій.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua