Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

24.12.2021 10:10
ПОВІДОМЛЕННЯ


    про оприлюднення проєкту рішення Чернівецької обласної ради "Про окремі питання оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області"

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Чернівецька облрада та ЧНУ підписали договір про співробітництво

Прес-центр

Новини

24.01.2022 15:04

Чернівецька облрада та ЧНУ підписали договір про співробітництво |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 24 січня, у Міжнародний день освіти відбулося підписання договору про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Чернівецькою обласною радою. Сторони домовилися проводити спільну роботу за низкою напрямків.

«Ми ознайомлені зі звітом за перший рік роботи, за такий нетривалий термін вже є серйозні здобутки. І бачимо, що на цьому обласна рада не зупиняється та ставить перед собою нові серйозні завдання. З такими людьми можна й потрібно працювати», - зазначив ректор ЧНУ Роман Петришин.

Своєю чергою, Олексій Бойко зазначив, що облрада готова й повинна допомагати університетові навіть без додаткових договорів.

«Проте ми укладаємо угоду, аби юридичне підтвердження нашої спільної роботи сприяло ще ефективнішій співпраці наших установ. Ми сприяли університетові раніше і запевняю Вас, що продовжимо це робити й надалі», - заявив під час зустрічі голова обласної ради.

Відтак сторони підписали Договір про співробітництво. Обласна рада та ЧНУ співпрацюватимуть у сфері публічного управління, надання наукових та освітніх послуг, обміні досвідом, впровадженні інноваційних технологій, зміцнюватимуть культурологічні та соціальні зв’язки та проводитимуть спільні науково-навчальні заходи.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua