Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

24.12.2021 10:10
ПОВІДОМЛЕННЯ


    про оприлюднення проєкту рішення Чернівецької обласної ради "Про окремі питання оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області"

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Делегація Чернівецької обласної ради разом із колегами з Хмельниччини на мості над річкою Збруч зустрілися з представниками Тернопільщини

Прес-центр

Новини

22.01.2022 08:34

Делегація Чернівецької обласної ради разом із колегами з Хмельниччини на мості над річкою Збруч зустрілися з представниками Тернопільщини |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Історична подія для Чернівецької області! Вперше за часи Незалежності Буковина долучилася до спільного святкування Дня Соборності разом із Тернопільською та Хмельницькою обласними радами. Делегація Чернівецької обласної ради разом із колегами з Хмельниччини на мості над річкою Збруч зустрілися з представниками Тернопільщини. А відтак всі учасники заходу рушили до міста Волочиськ Хмельницької області. 

"Рівно 103 роки тому, цього дня відбулося визначне свято. Після проведення служби рівно о 12:00, на Софіївській площі було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
Але цьому передувала велика та довготривала робота. 7 листопада 1917 року третім Універсалом було оголошено про створення Української Народної Республіки. А в 1918 році оголосили про незалежність Україну четвертим Універсалом.
На жаль, ми й сьогодні змушені оберігати нашу територію від агресора. І через це втрачаємо найкращих синів і дочок України. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя забезпечує нами цілісність і незалежність. 
І тільки спільною працею, спільними діям, спільними зусиллями ми можемо мати єдину незалежну соборну Україну" - заявив під час свого виступу Микола Гуйтор. 

 Відтак перший заступник голови Чернівецької обласної ради вручив медалі "400-річчя Хотинській битви" головам Хмельницької та Тернопільської обласної рад Віолетті Лабазюк та Михайлові Головку.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua