Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Засідання сесії обласної ради >  На пленарному засіданні 31-ї сесії обласної ради

Прес-центр

Новини

28.05.2019 17:12

На пленарному засіданні 31-ї сесії обласної ради |  Засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 28 травня, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 31-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради. Народні обранці заслухали інформацію Департаменту фінансів обласної державної адміністрації про виконання обласного бюджету за 2018 рік, внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік, взяли до відома щорічний звіт голови обласної ради про діяльність керівництва, колегії, постійних комісій та виконавчого апарату.

Депутати крайового парламенту внесли зміни до Комплексної програми профілактики правопорушень на 2017-2019 роки, Комплексної програми підвищення якості національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2021 роки; Регіональної програми із забезпечення повноважень щодо управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2018-2020 роки.

Також народні обранці ухвалили низку рішень з питань управління спільною власністю територіальних громад області, ефективного використання комунального нерухомого майна, затвердили перелік природоохоронних заходів для фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в 2019 році, взяли до відома інформацію про виконання низки регіональних комплексних програм, спрямованих на покращення захисту соціально вразливих верств населення, учасників Антитерористичної операції на Сході України та членів їх сімей тощо.

Депутати Чернівецької обласної ради ознайомились із ситуацією щодо реагування на звернення депутатів крайового парламенту до центральних органів влади, заслухали інформацію щодо реагування на депутатські запити, що були внесені на попередніх сесіях, підтримали низку запитів своїх колег з актуальних питань життєдіяльності територіальних громад нашого краю.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua