Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Наука і техніка >  На знак поваги до наукового подвигу видатного буковинського вченого

Прес-центр

Новини

12.03.2018 11:10

На знак поваги до наукового подвигу видатного буковинського вченого |  Наука і техніка

Тема новини: Назва теми

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро привітав видатного українського науковця, директора Інституту фізико-технічних та компютерних наук Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, академіка Академії наук вищої школи України, Заслуженого діяча науки і техніки України, доктора фізико-математичних наук, завідувача кафедри кореляційної оптики Олега Вячеславовича Ангельського з нагоди нового визначного  досягнення: за підсумками 2017 року наш славетний земляк, всесвітньо відомий вчений Олег Ангельський нагороджений іменними сертифікатами Міжнародного товариства з оптики і фотоніки (SPIE) за кращі рецензії наукових статей двох найавторитетніших галузевих журналів -  Optical Engineering та Journal of Biomedical Optics.

       Голова Чернівецької обласної ради побажав нашому видатному краянину міцного здоровя, Божого благословення, нових здобутків та перемог на благородній ниві розвитку вітчизняної та світової науки і техніки. 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua