Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Герої не вмирають!

Прес-центр

Новини - Герої не вмирають!

14.03.2019 15:05

14 березня – День українського добровольця

14 березня – День українського добровольця
Заступник Голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь у скорботних заходах, приурочених до Дня українського добровольця, які відбулися сьогодні на Центральному кладовищі Чернівців. Сотні чернівчан – ветеранів АТО та учасників ООС на Сході України, громадських акивістів, волонтерів, представників підприємств, установ та організацій обласного центру Буковини, студентів та представників ЗМІ взяли участь у скорботній панахиді, яку провів архієпископ Чернівецький і Кіцманський ПЦУ Онуфрій. Представники влади та громадськості краю поклали квіти до місць поховань загиблих воїнів-добровольців, учасників військових дій на Сході України, Героїв Небесної Сотні.



29.12.2018 17:03

Буковинська громада вшанувала ратний подвиг захисника України Ігоря Тарновецького

Буковинська громада вшанувала ратний подвиг захисника України Ігоря Тарновецького
29 грудня 2918 року буковинці провели в останню путь мужнього захисника України, старшого лейтенанта ЗСУ, військовослужбовця 28-ї окремої механізованої бригади Ігоря Тарновецького, який 26 грудня помер від серцевого нападу в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил.
В останню путь мужнього оборонця Батьківщини проводжали бойові побратими, учасники бойових дій АТО та ООС, представники громадськості та крайової влади.



10.12.2018 14:55

Сьогодні буковинці попрощалися з військовослужбовцем Віталієм Василевським

Сьогодні буковинці попрощалися з військовослужбовцем Віталієм Василевським
Сьогодні, 10 грудня, на Центральній площі обласного центру буковинці попрощалися з військовослужбовцем 44-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил України Віталієм Василевським, серце якого перестало битися в зоні операції Об’єднаних сил. Провести в останню путь нашого краянина прийшли представники представницької та виконавчої влади краю, духовенства, бойові побратими та громадськість.Участь у скорботній церемонії взяв голова обласної ради Іван Мунтян.



06.12.2018 13:03

Загинув смертю Героя військовослужбовець ЗСУ Сергій Проданюк

Загинув смертю Героя військовослужбовець ЗСУ Сергій Проданюк
Керівництво, колегія, депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу трагічної загибелі жителя Кельменецького району Чернівецької області, військовослужбовця Збройних Сил України Сергія Григоровича Проданюка. Наш мужній краянин загинув смертю Героя в бою з диверсійно-розвідувальною групою ворога 29 листопада 2018 року поблизу селища Кримське Луганської області.
Світла пам’ять про ратний подвиг Сергія Проданюка завжди житиме у вдячній пам’яті його сучасників та нащадків!



19.11.2018 09:10

Загинув смертю Героя учасник ООС на Сході України чернівчанин Віталій Онофрейчук

Загинув смертю Героя учасник ООС на Сході України чернівчанин Віталій Онофрейчук
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують у зв’язку з трагічною загибеллю 17 листопада 2018 року в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил мешканця міста Чернівці, бійця 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних сил України Віталія Онофрейчука. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого з приводу тяжкої, непоправної втрати. Світлий спомин про нашого мужнього краянина завжди житиме в серцях його вдячних сучасників та нащадків!



29.10.2018 11:27

Під час виконання бойового завдання загинув смертю Героя буковинець Ярослав Гаврилюк

Під час виконання бойового завдання загинув смертю Героя буковинець Ярослав Гаврилюк
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують у зв’язку з трагічною загибеллю під час виконання бойового завдання в зоні проведення ООС уродженця села Банилів Вижницького району, командира розвідувального підрозділу 28 окремої механізованої бригади Ярослава Гаврилюка. 28 жовтня 2018 року загинув смертю Героя наш славний краянин, мужній захисник Української землі. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого з приводу тяжкої, непоправної втрати.



17.10.2018 18:30

Загинув смертю героя буковинець Павло Білик

Загинув смертю героя буковинець Павло Білик
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують у зв’язку з трагічною загибеллю від кулі ворожого снайпера поблизу селища Мар’їнка Донецької області уродженця села Костичани Новоселицького району БІЛИКА Павла Пантелейовича, стрільця - помічника гранатометника механізованого батальйону військової частини А0666. 16 жовтня 2018 року, на 39-му році життя загинув смертю героя мужній захисник Української землі. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого з приводу тяжкої, непоправної втрати. Світлий спомин про Павла Пантелейовича БІЛИКА завжди житиме в наших серцях!



28.05.2018 10:35

Загинув смертю Героя наш краянин Віктор Ферлієвич

Загинув смертю Героя наш краянин Віктор Ферлієвич
Керівництво, колегія, депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу трагічної загибелі учасника операції Об’єднаних сил на Сході України, воїна-контрактника, старшого солдата, старшого водія першого взводу першої роти першого моторизованого батальйону 24-ї ОМБр, жителя села Конятин Путильського району Віктор Васильович Ферлієвич.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua