Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини - Діяльність голови Чернівецької обласної ради

02.01.2016 15:23

Іван МУНТЯН привітав чернівецьку малечу з нагоди новорічних свят

Іван МУНТЯН привітав чернівецьку малечу з нагоди новорічних свят
Голова Чернівецької обласної ради Іван МУНТЯН взяв участь та виступив з вітальним словом на театралізованому дитячому новорічному святі, яке відбулось у Чернівецькому міському палаці дітей та юнацтва. На початку святкового дійства керівник крайової представницької влади тепло привітав дітей та їхніх батьків з нагоди Нового року та Різдва Христового. Іван МУНТЯН вручив солодкі подарунки присутнім на святі дітям учасників антитерористичної операції. Діти та дорослі мали можливість переглянути новорічну виставу, підготовлену учасниками зразкового аматорського колективу «Театр юних чернівчан».



23.12.2015 09:50

Задля зміцнення добросусідських відносин та рівноправного співробітництва

Задля зміцнення добросусідських відносин та рівноправного співробітництва
Голова Чернівецької обласної ради Іван МУНТЯН провів першу на цій посаді офіційну зустріч з Генеральним Консулом Румунії в Чернівцях Елеонорою МОЛДОВАН. В ході зустрічі керівник крайової представницької влади порушив актуальні питання посилення транскордонної співпраці, зміцнення та поширення робочих взаємин між органами місцевого самоврядування Чернівецької області та Румунії. Іван МУНТЯН висловився за відновлення таких форм співпраці, як виїзні сесії Чернівецької обласної, Сучавської та Ботошанської повітових рад на території партнерських регіонів. Він також висловив бажання спільними зусиллями організувати відвідини керівниками новостворених об’єднаних територіальних громад найбільш успішних територіальних громад Румунії з метою запозичення передового досвіду управління територіями за європейськими стандартами.



22.12.2015 08:49

Голова обласної ради перевірив стан ремонтних робіт у гуртожитку для переселенців

Голова обласної ради перевірив стан ремонтних робіт у гуртожитку для переселенців
Голова обласної ради Іван Мунтян перевірив готовність до заселення гуртожитку в с. Кострижівка Заставнівського району після капітального ремонту. Цей об’єкт відремонтовано за кошти Європейського Союзу в рамках проекту «Покращення умов життя та соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб у Чернівецькій області», що реалізується обласною радою.
На четвертому поверсі гуртожитку, який було передано під проект, відремонтовано за європейськими стандартами 13 квартир, 2 кухні, побутові кімнати. Також для учасників проекту облаштовано окремий під’їзд. Туди будуть заселені соціально вразливі сім’ї внутрішньо переміщених осіб, яких визначить спеціальна комісія.
Родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які бажають бути поселеними в цьому гуртожитку, можуть звернутися із заявою в відділ регіонального розвитку та фінансового моніторингу обласної ради за телефоном 55-30-37.



21.12.2015 16:09

Запрошуємо до широкого обговорення проекту обласного бюджету на 2016 рік!

Запрошуємо до широкого обговорення проекту обласного бюджету на 2016 рік!
Шановні краяни!

Пропонуємо вашій увазі проект обласного бюджету на 2016 рік*. Процедура широкого громадського обговорення, анонсована мною під час громадських слухань, які відбулись за моєї ініціативи 11 грудня 2015 року, передбачає можливість подання громадянами пропозицій, зауважень та доповнень до проекту обласного бюджету на 2016 рік за електронною адресою: presa@oblrada.cv.ua.
Надані вами пропозиції будуть узагальнені експертною радою з числа фінансистів, представників неурядових організацій та громадських активістів з метою подальшого їх розгляду на засіданнях постійних комісій та пленарних засіданнях сесій обласної ради.

З повагою

Голова Чернівецької
обласної ради Іван Мунтян


*Архівований текст проекту обласного бюджету на 2016 рік розміщено на початку головної сторінки офіційного сайту обласної ради (www.oblrada.cv.ua) всередині прямокутника.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua