Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Новини

Прес-центр

Новини

12.12.2008 15:36

На колегії Чернівецької обласної ради  |  Політика

На колегії Чернівецької обласної ради
12 грудня під керівництвом голови обласної ради Івана ШИЛЕПНИЦЬКОГО відбулось засідання колегії обласної ради. В роботі колегії взяв участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор ПАВЛЮК. Члени колегії обговорили проект плану роботи Чернівецької обласної ради на 2009 рік та внесли його на розгляд чергової сесії обласної ради. Колегія обласної ради затвердила дату проведення, порядок денний та регламент роботи 25-ї сесії Чернівецької обласної ради V-го скликання.



10.12.2008 12:33

Об'єктам культурної спадщини - надійний захист буковинської громади  |  Культура

Об
Розглянувши хід виконання Комплексної програми збереження та використання об'єктів культурної спадщини на 2007-2010 роки, 24-та сесія обласної ради п'ятого скликання рекомендувала облдержадміністрації підготувати зміни до цієї Програми.



10.12.2008 10:43

Економіка області в період світової фінансової кризи  |  Економіка та бізнес

Відбулось засідання робочої групи з розробки регіональних заходів з посилення фінансово-бюджетної дисципліни та мінімізації негативного впливу світової фінансової кризи на економіку області.



09.12.2008 09:31

Буковинські депутати пропонують реформувати лісопереробну галузь  |  Економіка та бізнес

Розглянувши стан виконання Програми розвитку лісового господарства в Чернівецькій області на 2007-2015 роки, учасники пленарного засідання 24-ї сесії обласної ради визнали його задовільним.



08.12.2008 11:14

Святкування Дня місцевого самоврядування  |  Політика

Святкування Дня місцевого самоврядування
На урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування голова Чернівецької обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ, звертаючись до присутніх у залі депутатів рад усіх рівнів, посадових осіб органів місцевого самоврядування, керівників державних установ та організацій області та представників громадськості, наголосив, що цей день став "загальнонародним святом для депутатів рад усіх рівнів, для посадових осіб місцевого самоврядування і, що найголовніше, для виборців, адже саме виборці довірили нам високе право і велику відповідальність від їхнього імені брати безпосередню участь у розв'язанні нагальних проблем територіальних громад міст, селищ та сіл нашої держави".



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua