Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  26 березня – День Національної гвардії України

Прес-центр

Новини

26.03.2022 09:08

26 березня – День Національної гвардії України |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

26 березня – День Національної гвардії України. Від дня створення у 2014 році Нацгвардійці охороняють важливі стратегічні об’єкти, стежать за порядком, ліквідовують ворожі диверсійно-розвідувальні групи та беруть активну участь у бойових діях.

Бійці нацгвардії пройшли гарт протягом восьми років війни з російськими окупантами у Донецькій та Луганській областях під час АТО та ООС. І зараз вони мужньо боронять нашу землю від загарбників.

Зокрема окремий загін спеціального призначення НГУ «Азов» вже місяць героїчно обороняє оточений ворогом Маріуполь. Азовці завдають там величезних втрат російським військам, попри значну перевагу загарбників у чисельності.

Віримо у силу та мужність наших нацгвардійців. Вітаємо вас із професійним святом! Повертайтеся додому з перемогою та без втрат!

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua