Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Герої не вмирають! >  Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами українських військовослужбовців

Прес-центр

Новини

14.03.2022 16:42

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами українських військовослужбовців |  Герої не вмирають!

Тема новини: Назва теми

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами українських військовослужбовців, 26 із них – посмертно.

Президент нагородив захисників орденами Богдана Хмельницького, “За мужність”, Данила Галицького та медалями “За військову службу Україні”, “За бездоганну службу”, “Захиснику Вітчизни”.

Відповідний указ №131/2022 опублікований на сайті глави держави: https://www.president.gov.ua/documents/1312022-41685

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua