Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Голова обласної ради Олексій Бойко зустрівся із Надзвичайним та Повноважним послом Турецької республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гульдере

Прес-центр

Новини

15.03.2022 12:45

Голова обласної ради Олексій Бойко зустрівся із Надзвичайним та Повноважним послом Турецької республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гульдере |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні голова обласної ради Олексій Бойко зустрівся із Надзвичайним та Повноважним послом Турецької республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гульдере.

«Вірність наших партнерів надихає і дає можливість з надією дивитися в майбутнє. Важкі часи виявляють справжніх друзів», - наголосив під час зустрічі Олексій Бойко.

Голова обласної ради запропонував посередництво в зустрічах з депутатським корпусом та бізнесовими структурами Буковини для налагодження тісніших та продуктивніших зв’язків.

Разом з Яхмуром Гульдере обговорили ситуацію в Україні та Чернівецькому регіоні, зійшовшись на думці, що першочерговою метою є перемога України.

Надзвичайний та уповноважений посол зауважив, що народ Туреччини та уряд підтримують Україну в її боротьбі проти російського агресора, надаючи військову, дипломатичну, гуманітарну та фінансову допомогу.

Співробітництво України та Туреччини динамічно розвивалася і до повномасштабного вторгнення росії. Це закономірно, бо плідна співпраця відповідала стратегічним інтересам і України, і Туреччини, а її рушіями виступали особисто президенти обох країн - Володимир Зеленський та Реджеп Ердоган.

Наразі основним геополітичним вектором України залишається західний. Тому, з погляду національної безпеки, співпраця з Туреччиною у сфері ОПК для нас зараз є стратегічно важливою.

Окрім того, зважаючи на тісні економічні зв’язки, все перспективнішим стають спільні зусилля щодо відновлення України після перемоги у цій віроломній війні.

Нещодавно посольство Туреччини в Україні, з міркувань безпеки, переїхало до Чернівців.



  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua