Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  На ім'я голови облради Олексія Бойка надійшов лист від Генконсула Польщі у Вінниці

Прес-центр

Новини

17.03.2022 11:50

На ім'я голови облради Олексія Бойка надійшов лист від Генконсула Польщі у Вінниці |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На ім'я голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка надійшов лист від Генерального консула Республіки Польща у Вінниці Даміана Цярціньскі.

У листі йдеться про визнання безпрецедентного порушення міжнародного порядку через російську агресію проти України. Водночас через зміну безпекової ситуації Генеральне консульство призупинило свою діяльність на невизначений термін.

Відтак до моменту відновлення його роботи відповідні послуги надаватимуть Міністерство закордонних справ Республіки Польща та Генеральне консульство Республіки Польща у Львові.

"У цьому контексті можу запевнити, що, незважаючи на зміну способу своєї діяльності, Польща продовжує підтримувати Україну на міжнародній арені та безпосередньо надає допомогу всім потребуючим, незалежно від віку, національності та походження", - йдеться в листі.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua