Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Більше тисячі переселенців скористалися послугами комунальної установи з надання соціально-психологічної допомоги

Прес-центр

Новини

17.03.2022 16:04

Більше тисячі переселенців скористалися послугами комунальної установи з надання соціально-психологічної допомоги |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Від початку інтенсивних воєнних дій в Україні понад 1000 переселенців скористалися Чернівецькою комунальною установою з надання соціально-психологічної допомоги, як тимчасовим прихистком перед подальшою еміграцією.

Як повідомляє виконувач обов’язків директора установи Анатолій Хомік, щоденно в центрі перебуває близько 260 осіб разом з дітьми. Це люди різних національностей та з різних областей: Запоріжжя, Миколаїв, Дніпропетровська, Одеська, Донецька, Луганська області, Чернігів, Суми, Київ, Житомир, Харків.

Забезпечують мешканців центру, як переселенців, так і ті сім’ї, які перебували в кризовому центрі до війни, харчами та необхідними речами волонтери – громадські організації "Крик душі", "Справа Кольпінга", "Конвіктус-Україна". Волонтерять і самі мешканці закладу. Зокрема, ведуть прийом, організовують харчування, прибирання приміщення та прання білизни.

В центрі соціально-психологічної допомоги наразі є все необхідне для прийому вимушено переселених осіб, зокрема підготовлені кімнати з ліжками, шафками, обладнані душові, підведено воду та тепло.


Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua