Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Депутатка Чернівецької обласної ради стала героїнею європейського видання

Прес-центр

Новини

17.03.2022 18:04

Депутатка Чернівецької обласної ради стала героїнею європейського видання |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

«Або переможемо, або помремо»: депутатка Чернівецької обласної ради Юлія Грицку-Андрієш стала героїнею статті європейського видання Politico. Вона розповіла, як українці об’єднуються для боротьби проти росії.

Разом із колегою, депутаткою Чернівецької обласної ради Лілією Бортич, а також із великою командою волонтерів з усієї України, Юлія Грицку-Андрієш є засновницею румуно-українського проєкту зі збору гуманітарної допомоги для постраждалих українців Help Ukraine Romania.

Ця міжнародна група використовує склад у румунському місті Сирет, куди доброчинці з усього світу привозять медикаменти, продукти харчування, воду, господарські товари та інші необхідні для України товари. Також румуно-українська команда забезпечує евакуацію людей із найбільш постраждалих районів.

«Ми координуємо гуманітарний хаб, який забезпечує Київ та Вінницьку область. Працюємо посилено, і мені здається, що наша команда могла б перевершити будь-яку логістичну компанію у світі. Ми здатні вирішити будь-яку проблему - якщо хтось скаже, що потрібно 300 надувних матраців у Києві чи Вінниці, можемо знайти це за п’ять хвилин», - каже в інтерв’ю депутатка.

Найважче, за словами Юлії Грицку-Андрієш - евакуйовувати людей з міст, які зазнали руйнувань та перебувають в облозі. Як-от Маріуполь, Гостомель, Київ та інші.

«Мені пропонували будинок і машину в Румунії. Але зараз бігти до Румунії – це останнє, про що я могла б подумати. Цього не станеться. У нас є сила духу. Ніхто навіть не думає здаватися. Або ми переможемо, або помремо!», - наголошує депутатка обласної ради.

Ознайомитися з оригінальною версією статті можна за посиланням: https://www.politico.eu/.../ukraine-war-russia.../

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua