Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Лісове господарство >  На Сокирянщині лісівники висадили дуби

Прес-центр

Новини

18.03.2022 14:04

На Сокирянщині лісівники висадили дуби |  Лісове господарство

Тема новини: Назва теми

Україна обов’язково переможе у цій підступній та кровожерливій війні.

Але зараз кожен на своєму місці повинен робити все від себе залежне для підтримки армії та громадян України.

Чернівецьке обласне управлінням лісового господарства на 2022 рік запланувало закласти 2,3 га посівів у лісових розсадниках, а також довести площу посівних відділень, призначених для вирощування сіянців у контрольованому середовищі, до 710 м2, на якій виростити 150 тис. сіянців основних лісоутворюючих порід із закритою кореневою системою.

За інформацією начальника Чернівецького обласного управління лісового господарства Василя Гончара, першими в лісокультурну кампанію вступили лісівники Сокирянщини. Зокрема в урочищі «Білоусівка» на площі майже 2 гектари цими днями заклали дубовий гай.

Впродовж цієї доби лісівники висадили 6 тис. 428 сіянців. Тим часом, в урочищі «Поляна» Клішківського лісництва нині лісівники висадили 7 тис. 142 сіянці дуба звичайного. Тут заліснено 2 гектари.

До весняного відтворення лісів фахівці підприємств, що входять до складу Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, підготувалися заздалегідь. У розсадниках лісових господарств Буковини вирощено понад 4 мільйони сіянців дуба, ялини, ялиці, модрини та ін. На відведених площах проведено роботи з підготовки ґрунту.

Відновимо ліс.
Відновимо Україну!

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua