Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України >  На Буковині запроваджують комендантську годину

Прес-центр

Новини

27.02.2022 11:55

На Буковині запроваджують комендантську годину |  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України

Тема новини: Назва теми

На території Чернівецької області рішенням ради оборони військової адміністрації від сьогодні, неділі, 27 лютого, запроваджується комендантська година.

Про це під час брифінгу повідомив голова Чернівецької військової адміністрації Сергій Осачук.

Комендантська година починає діяти з 22 години 00 хвилин в межах Чернівецької області в усіх районах та населених пунктах, яка триватиме до 6 години ранку.

Відтепер, і до розпорядження про скасування, від 22.00 до 6.00, вихід з будинків, рух вулицями, дорогами населених для цивільного населення заборонено. Пересуватися містом можуть виключно служби порятунку, військові та органи правопорядку й безпеки.

Крім того, продаж алкогольних напоїв в усіх мережах Чернівецької області тепер заборонений.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua