Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  АНОНС >  У Чернівцях представлять докудраму "Паперовий ковчег"

Прес-центр

Новини

22.02.2022 13:04

У Чернівцях представлять докудраму "Паперовий ковчег" |  АНОНС

Тема новини: Назва теми

27 лютого у Культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбудеться прем’єра докудрами «Паперовий ковчег» режисера Івана Даніліна.

В основі вистави - книга «Сповідь. Біографія. Свідчення» Траяна Поповича (упорядники С. Воронцов і Д. Олару) та документальні матеріали про німецького консула у Чернівцях Фріца Шельгорна.

Іван Данілін - актор драматичного театру та кіно, режисер-постановник, викладач, художній керівник Народного драматичного театру ім. Г. Агєєва, керівник дитячої театральної студії «Бу-Бу-Бу» Центрального палацу культури м. Чернівці та режисер-постановник «Franko-театру» (м. Коломия).

Сценаристка – відома письменниця та етнографиня Іванна Стеф’юк. Продюсерка - Любов Добровольська.

Участь у зйомках докудрами взяв Головний рабин Чернівецької області Менахем Мендель Гліцнштейн.

Як повідомляють автори проєкту, докудрама «Паперовий ковчег» описує трагічні події, які відбувалися в Чернівцях у період фашистської окупації. Вона про біль, страждання, сумніви, каяття та надію, про реальних людей, які вирішували долі інших. А також про тих, чиї зусилля були безцінними, а імена - невідомими.

Початок о 18:00. Вхід вільний.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua