Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Представники Чернівецької обласної ради взяли участь у пам'ятних заходах Дня Героїв Небесної Сотні

Прес-центр

Новини

20.02.2022 19:36

Представники Чернівецької обласної ради взяли участь у пам'ятних заходах Дня Героїв Небесної Сотні |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк та керівник виконавчого апарату Микола Борець взяли участь у вшануванні Героїв Небесної Сотні. Сьогодні, 20 лютого, на Центральному кладовищі відбулися поминальний молебень та покладання квітів до могил Василя Аксенина та Олександра Щербанюка з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні.

Відтак небайдужі буковинці зібралися у сквері Героїв Небесної Сотні. Там відбулося громадське віче «Герої не вмирають», після завершення якого учасники сьогоднішніх пам’ятних заходів рушили ходою до Центральної площі, де на відвідувачів акції чекав перформанс «Зима, що нас змінила»: виступ акторів театру "Темп" та тематична інсталяція з шинами, обгорілими прапорами з Майдану та бочками з вогнем.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua