Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Делегація Чернівецької обласної ради зустрілася з примарем міста Бельці Миколаєм Григоришиним

Прес-центр

Новини

18.02.2022 22:53

Делегація Чернівецької обласної ради зустрілася з примарем міста Бельці Миколаєм Григоришиним |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

За дорученням голови Олексія Бойка та депутатського корпусу, делегація від Чернівецької обласної ради відвідала місто Бельці, що в Республіці Молдова. Вони провели попередні консультації щодо проєкту угоди про співробітництво між Чернівецькою обласною радою та муніципієм м. Бельці. Крім того, сторони визначили напрями подальшої співпраці з українськими громадськими організаціями муніципія м. Бельці.

Чернівецька делегація провела зустріч з примарем м. Бельці Миколаєм Григоришиним. Спільно вони обговорили підписання Меморандуму про співпрацю та спільну участь у проєктах Дунайської Стратегії.

Крім того, під час зустрічі у Центрі української мови та культури Бельцького державного університету імені Алеку Руссо гості передали від імені голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка та ГО «Центр регіональної співпраці "Діалог"» очільниці Центру української мови та культури Діані Ігнатенко цінні подарунки – мультифункціональний принтер, флеш-накопичувачі та пристрої powerbank.

Чернівецька обласна рада дякує Спілці українців Молдови «Заповіт – Moștenire», в особі голови Василя Панчука, а також Центру української мови та культури Бельцького державного університету імені Алеку Руссо, в особі голови Діани Ігнатенко, за сприяння в організації зустрічі з представниками муніципії міста Бельці.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua