Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Михайло Павлюк привітав з ювілеєм українську науковицю, професорку ЧНУ Клавдію Кілінську

Прес-центр

Новини

14.02.2022 14:58

Михайло Павлюк привітав з ювілеєм українську науковицю, професорку ЧНУ Клавдію Кілінську |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк привітав з ювілеєм українську науковицю, професорку ЧНУ ім. Ю. Федьковича Клавдію Кілінську.

Кілінська Клавдія Йосифівна – українська науковиця-географ, докторка географічних наук, професорка кафедри соціальної географії та рекреаційного природокористування ЧНУ ім. Ю. Федьковича. Вона є авторкою багатьох монографій та науково-методичних посібників. На географічному факультеті працює з 1984 року.

У 1994-му Клавдія Кілінська захистила кандидатську дисертацію на тему «Передгірські природно-територіальні комплекси Українських Карпат: питання раціонального природокористування та охорони природи».

У 2008 вона захистила докторську дисертацію на тему «Еколого-прогнозна оцінка природно-господарської різноманітності Карпато-Подільського регіону України». Відзначена почесними грамотами Чернівецької міської ради та Міністерства освіти і науки України.

Михайло Павлюк вручив ювілярці почесну грамоту за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки та виховання молоді, активну громадянську позицію та з нагоди 65-річчя від дня народження.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua