Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  У приміщенні Чернівецької обласної ради обговорили план підготовки до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні

Прес-центр

Новини

07.02.2022 13:29

У приміщенні Чернівецької обласної ради обговорили план підготовки до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Організаційний комітет з відзначення Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні провів своє засідання. Представники Чернівецької обласної та районної рад, ОДА, духовенства, волонтерського руху та громадські діячі обговорили попередній сценарій заходу, що відбудеться 18 лютого.

Захід пройде в рамках уже традиційної всеукраїнської акції «Ангели пам’яті». Вшанування розпочнуть з поминального молебню. Його проведуть у п’ятницю, 18 лютого, о 13:00, біля Меморіалу Героям Небесної Сотні.

Також до дня вшанування Героїв фігурками янголів прикрасять вулиці Аксенина, Щербанюка, Небесної Сотні, Героїв Майдану, Головну, Воробкевича та Центральну площу.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua