Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Про якісну підготовку роботи постійних комісій Чернівецької обласної ради в першому кварталі 2022 року говорили сьогодні, 27 січня

Прес-центр

Новини

27.01.2022 11:25

Про якісну підготовку роботи постійних комісій Чернівецької обласної ради в першому кварталі 2022 року говорили сьогодні, 27 січня |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Про якісну підготовку роботи постійних комісій Чернівецької обласної ради в першому кварталі 2022 року говорили сьогодні, 27 січня. Під головуванням керуючого справами обласної ради Миколи Борця відбулась робоча нарада з кураторами постійних комісій обласної ради.

Куратори профільних комісій отримали низку важливих доручень щодо вивчення та аналізу питань, які розміщенні на сайті обласної ради. Також говорили про процес організації, проведення та якість роботи постійних комісій.  

Відтак представники виконавчого апарату Чернівецької обласної ради налаштовані на конструктивну та плідну роботу.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua