Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Вітаємо з Днем працівника Державної контрольно-ревізійної служби!

Прес-центр

Новини

26.01.2022 08:22

Вітаємо з Днем працівника Державної контрольно-ревізійної служби! |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Контроль фінансових ресурсів, використання бюджетних коштів, бухобліку та звітності міністерств, відомств, фондів та інших бюджетних установ - всі непрості функції виконує Державна контрольно-ревізійна служба. Вони забезпечують прозорість та ефективність використання коштів із бюджетів усіх рівнів. І саме ця служба стоїть на передньому краї боротьби з корупцією.

Сьогодні, 26 січня, відзначають День працівника Державної контрольно-ревізійної служби. Чернівецька обласна рада вітає фахівців служби. Ваш внесок в те, аби бюджетні кошти використовувалися за цільовим призначенням, важко переоцінити. Дякую за ваш складну роботу на благо всього українського суспільства та бажаємо професійного розвитку і витримки задля подальшого виконання своїх обов'язків!

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua