Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

24.12.2021 10:10
ПОВІДОМЛЕННЯ


    про оприлюднення проєкту рішення Чернівецької обласної ради "Про окремі питання оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області"

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  Ювілейна, десята, Вашківецька Маланка відбулася сьогодні, 14 січня. З нагоди ювілею, під час свята відвідувачам представили артспоруду під назвою «Вашківецька Маланка»

Прес-центр

Новини

14.01.2022 18:44

Ювілейна, десята, Вашківецька Маланка відбулася сьогодні, 14 січня. З нагоди ювілею, під час свята відвідувачам представили артспоруду під назвою «Вашківецька Маланка» |  Культура

Тема новини: Назва теми

Ювілейна, десята, Вашківецька Маланка відбулася сьогодні, 14 січня. З нагоди ювілею, під час свята відвідувачам представили артспоруду під назвою "Вашківецька Маланка". 

У відкритті заходу взяв участь перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор. Він привітав Вашківецьку громаду з ювілеєм та подякував, що наш край має такий туристичний магніт. 

"Вашківецька Маланка вкотре збирає безліч гостей, і не лише з нашого краю. Дякую вам, дорогі вашківчани, за те, що даруєте Буковині таке свято. Обласна рада сприяє та сприятиме надалі тому, аби Буковина пишалася таким дійством! Бажаю, аби Вашківецька Маланка ніколи не припиняла дарувати радість буковинцям та гостями нашого краю", - звернувся з головної сцени до глядачів Микола Гуйтор. 

Як розповів голова Вашківецької територіальної громади Микола Перч, цьогоріч, крім маланки та переберії, відбувся ще й концерт художньої самодіяльності. Крім буковинських колективів, у ньому взяли участь гості з Івано-Франківської області, Черкас, Житомира та Харкова. 

Зокрема, харківський колектив тут не вперше і регулярно відвідує Вашківецьку Маланку з 2018 року. 

"Любов до України через фольклор потрібно прививати з дитячого віку. І наша місія - єднати учнів Харкова, Вашківців та інших міст України. Тому ми сьогодні тут, і раді бачити гостей із Чернівецької області в нас у Харкові", - сказала директорка Харківської дитячої школи мистецтв ім. І. Дунаєвського. 

Загалом дійство зібрало понад два десятки колективів. Вони змагалися за 4 нагороди.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua