Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Михайло Павлюк взяв участь у міжнародній науково-практичній конференції ЧНУ

Прес-центр

Новини

17.12.2021 13:22

Михайло Павлюк взяв участь у міжнародній науково-практичній конференції ЧНУ |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Відбулася XV міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми зовнішньої політики України». Цьогоріч цей захід приурочений до 30-річчя незалежності України.

Найкращі студенти-міжнародники й молоді політологи з більш як 15 вищих навчальних закладів України, Великої Британії та Польщі представили на розсуд науковців і своїх колег власні дослідження щодо актуальних проблем міжнародних відносин, дипломатичної служби України, відносин з державами-сусідами й дотримання прав людини в Україні та світі. 

"Великий обсяг питань на порядку денному у молоді на цьогорічній конференції. Радий тому, що сьогодні в стінах нашого університету здобувають знання й розпочинають свою наукову діяльність талановиті молоді люди, які запрошують колег з інших регіонів для спільного навчання й подальшої дружби. Сьогодні у рамках наукового товариства, а згодом, можливо, в органах влади, бізнесу, громадських організацій чи вищої школи. Бажаю учасникам та організаторам успіху у ваших наукових доробках, а також терпіння та цілеспрямованості, аби впевнено долати всі перешкоди на шляху до мети", - звернувся до студентів заступник голови Чернівецької обласної ради  Михайло Павлюк.

З вітальними виступами до студентської молоді з усієї України звернулися також Ректор ЧНУ професор Роман Петришин, представники факультету історії, політології і міжнародних відносин та запрошені спікери - науковці інших ВУЗів.

Традиційно, конференцію проводять напередодні Дня працівників дипломатичної служби України, а співорганізатором є кафедра міжнародних відносин ЧНУ імені Юрія Федьковича та обласне управління молоді та спорту.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua